NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Luni, 8 aprilie: Apa potabilă va fi sistată pe mai multe străzi din Pașcani

Comunicat de presă: În scopul realizării lucrărilor de interconectare a rețelei de distribuție de pe strada Ceferiștilor cu rețelele de distribuție de pe străzile Veronica Micle, 22 Decembrie și Izvoarelor din municipiul Pașcani, luni 8 aprilie 2019, în intervalul orar estimat 08.00 – 20.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii de pe următoarele străzi din municipiul Pașcani: 1 Decembrie 1918, Victoriei, Brateș, 22 Decembrie, Vasile Alecsandri, Mihai Eminescu, Cuza Vodă, Izvoarelor, Veronica Micle, Gării, Ceferiștilor, Amurgului, Fîntînele și fundac Fîntînele.

 

  

Lucrările fac parte din proiectul de investiții “Înlocuire rețele distribuție apă și refacere branșamente pe străzile Ceferiștilor, Mihai Eminescu, Izvoarelor, Dragoș Vodă, Fîntînele, Ștefan cel Mare, Vatra, Republicii și Victoriei din municipiul Pașcani”, realizat din fonduri proprii ApaVital.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.  

 

Advertisements

Related posts

Directorul Poştei Române spune că îi este ruşine de cum arată oficiile din ţară

Redacția

Blue Air reîncepe timid să zboare de la Iași. A ”tăiat” Barcelona și Verona de pe listă

Redacția

Administratorul unei pensiuni din zona Vatra cere montarea unor parapeți de protecție

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site