NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consilierii din Răchiteni au stabilit tariful de acces la baza sportivă

Consiliul Local al comunei Răchiteni a aprobat în ședința ordinară care a avut loc ieri tariful pentru o oră cu care poate fi închirată baza sportivă din localitate. 

Pe timpul zilei locația va putea fi utilizată gratuit de către localnici, însă odată cu punerea în funcțiune a instalației de nocturnă vor trebui să plătească și ei.

Taxa stabilită este de 50 de lei. Ea este obligatorie la orice oră din zi pentru persoanele din alte localități. Reprezentanții administrației locale au susținut că pentru fiecare oră de funcționare a instalației de noctună costurile se ridică la aproximativ 40 de lei.

  

Nu contează că este vreo taxă sau că vom pune vom taxă. Mie mulți oameni mi-au spus asta. Problema este că în timpul nopții este o gălăgie foarte mare, iar oamenii încearcă să se odihnească. Cel care are terenul în administrate trebuie avut cont de această gălăgie la ore târzii și mai ales înjurăturile care se aud”, a declarat un consilier.

„Ceea ce spune domnul Simion este că au fost făcute reclamație la Poliție, Poliția a făcut adrese și către școală și către Primărie. Se pare că la acest punct au avut loc multe incidente, bătăi, iar Poliția chiar a dat amenzi de multe ori”, a replicat un altul.

„Eu spun că ar trebui eliminată taxa asta de zi și astfel să stimulăm oamenii să facă sport, iar dacă punem taxă seara este mai bine. Practic acoperim cheltuielile cu iluminatul. Eu propun să rămână doar taxa de 50 de lei pe noapte, a concis în cele din urmă un alt consilier local.

În cadrul ședinței ordinare s-au discutat mai multe ipoteze pentru administrarea acestui spațiu, iar în final a fost luată o decizie.  

 

 

 

Advertisements

Related posts

Trei soluţii propuse pentru viitorul RAGCL! Divergenţe între consilierii locali

Ema Roman

Tone de legume şi fructe, retrase de la vânzare. Medicii spun că un produs ţinut în condiţii improprii devine toxic pentru organism

Redacția

Primăria a prelungit licența de exploatare a nisipurilor și pietrișului din zona Moțca. CL va stabili noile condiții de exploatare

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site