NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consilierii au aprobat fondurile necesare finalizării lucrărilor de pe Esplanadă. Pantazi taxat de un consilier local

Consilierii locali au aprobat astăzi încă 175.000 lei pentru continuarea lucrărilor la componenta infrastructură străzi și alei pietonale din cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană.

  

Suma alocată este necesară pentru finalizarea lucrărilor la fântânile arteziene. Acești bani întregesc capitolul cheltuielilor neeligibile din proiect, adică acelea destinate lucrărilor care nu sunt decontate din banii europeni. Conform administratorului public Gică Zanet, în anul 2010 suma aprobată era de 920.000 lei, dar aceasta a crescut odată cu derularea proiectului.

Primarul Dumitru Pantazi a explicat că a fost nevoit să convoace această ședință întrucât modificările de sume pe partea cheltuielilor neeligibile se pot face cu 60 de zile înainte de finalizarea proiectului. 

Consilierul Ioan Danu a întrebat de ce nu s-a prevăzut această sumă de la începutul proiectului. Cum era și de așteptat, primarul a susținut că vina nu îi aparține.Eu am anunțat încă de când am venit la Primărie că sunt aceste probleme la proiect„, a spus edilul.

Consilierul Danu i-a adus aminte primarului că a votat acest proiect în forma în care l-a găsit, pe vremea când era consilier local. 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Apa întreruptă în zona vale din cauza unor lucrări

Redacția

Noul program Casa Verde: 20.000 de lei pentru persoanele care își montează panouri fotovoltaice

Diana Marcu

Mesaj pentru Pantazi și PSD:”Îi așteptăm cu flori pe strada 24 Ianuarie, din Gâștești”

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site