NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Beznă pe străzile din Blăgești, de peste două luni. Iluminatul nu funcționează din cauza celor de la E-on, după cum se plâng reprezentanții Primăriei

Străzi în beznă în suburbia Blăgești. De aproximativ două luni, iluminatul stradal nu funcționează, iar oamenii se tem să iasă noaptea din casă. Localnicii, și ei la rândul lor plătitori de taxe și impozite, au tot așteptat să se remedieze problema, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

  

 

 Oamenii au sesizat problema la Primărie, însă nu s-a rezolvat nimic. Așa că au apelat la Actualitatea Tv să intervină, poate astfel cineva îi va vedea și auzi.

 Un locuitor dintre cei afectați era extrem de supărat pe șefii Primăriei. El susține că dacă aceștia ar fi trecut prin suburbie, la un moment dat, ar fi văzut problemele oamenilor. În opinia lui cei care conduc municipiul sunt total dezinteresați de soarta lui.

 „Cam de două luni nu avem iluminat stradal. Seara se aprind becurile, apoi se opresc, în maxim 2-3 ore.  După ora 22.00 iluminatul este închis total și nu poți să mai circuli pe stradă. Eu am soția bolnavă, dimineața la ora 4.00 soția pleacă la dializă. Vine mașina la poartă ca să o ia, eu trebuie să stau cu ea, că este întuneric beznă, pericol mare, nu te vede nimeni”, ne-a declarat un locuitor din suburbia Blăgești.  

 Un alt locuitor nici măcar nu a mai anunțat la Primărie că nu este lumină, când vede că nici una dintre problemele lor nu se rezolvă.

 „De două luni nu este iluminat public. Nu am reclamat la Primărie. Nu au fost făcute lucrări în zonă”, ne-a spus Vasile Bucătaru.  

 Situația locuitorilor din Blăgești este bine cunoscută, surprinzător, șefilor Primăriei.Prin intermediul purtătorului de cuvânt am aflat că din cauza unui contor de energie ars nu funcționează iluminatul. Cei care ar trebui să îl înlocuiască sunt reprezentanții E-on.

 În Blăgești au fost probleme cu iluminatul public stradal. Am discutat cu inginerul Iacob Mârț.Zilele trecute a avut o discuție cu cei de la E-on, care se ocupă de administrarea rețelelor în municipiul Pașcani și în suburbii. Acolo problema a fost arderea unui contor de energie. Cei de la E-on remediază problema, iar iluminatul public va trebui să funcționeze în perioada următoare”, ne-a declarat Cristian Menegon, purtător de cuvânt Primăria Pașcani.

 Cei mai afectați de lipsa iluminatului stradal sunt bătrânii și copiii care seara se întorc de la școală.  Am încercat astăzi să aflăm de la reprezentanții E-on când anume va fi rezolvată problema, dar nu am obținut nici un răspuns.

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements

Related posts

Bani europeni cheltuiți în zadar! Dezastrul de la Peștișorul invizibil pentru angajații Agenției pentru Dezvoltare Regională Nord Est! (DOC)

Marius Parteni

Întreaga Moldovă intră sub Cod Portocaliu de ploi, până mâine dimineață

Redacția

4 milioane lei au rămas în vistieria Primăriei de anul trecut

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site