NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consilier PSD către directorul PSA Paşcani:”Nu vă putem lăsa aşa fără obiect de activitate”. Consilier PNL:”ApaVital trebuia să preia activul şi pasivul PSA”

În comisiile de specialitate din cadrul legislativului local, care au analizat astăzi proiectele de hotărâre pro ApaVital şi ARSACIS iniţiate de primarul Dumitru Pantazi, aleşii locali au examinat implicaţiile votului  pe care mâine ar trebui să îl dea în favoarea sau defavoarea celor doi operatori.

 

La juridic, consilierul Benone Mihuţ a avut o atitudine tranşantă pro PSA Paşcani. El chiar i-a transmis directorului Aristotel Katzighera că nu ar putea lua o decizie care să lase societatea locală fără obiect de activitate.„Eu mă voi abţine. Nu vă putem lăsa aşa fără obiect de activitate, mai ales că sunt multe situaţii de lămurit. Şi în raportul Curţii de Conturi se face trimitere la o serie de sume de bani care trebuie lămurite. Aici suntem doar noi. Nu e nici prefectul, nici altcineva, a susţinut consilierul local.

  

Cât priveşte vinovaţii pentru situaţia din Paşcani, consilierii de la juridic sunt de părere că aceştia sunt din rândul celor de la ApaVital.„Eu încă de la început am agreat ideea că ApaVital ar fi trebuit să preia activul şi pasivul de la PSA Paşcani„, a susţinut Dorin Nichifor, care a votat pentru iniţiativele primarului Pantazi. 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Calvarul locuitorilor de pe strada Nicolae Iorga se va sfârși la toamnă

Ema Roman

Intertranscom ameninţă consilierii păşcăneni cu plângeri penale. Motivul? Au construit o autogară şi acum cer acordul CL

Marius Parteni

Ministrul Mediului: Programul Rabla Plus, suplimentat cu 60 de milioane de lei. Câți români își pot cumpăra mașini electrice

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site