NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consilier PSD către directorul PSA Paşcani:”Nu vă putem lăsa aşa fără obiect de activitate”. Consilier PNL:”ApaVital trebuia să preia activul şi pasivul PSA”

În comisiile de specialitate din cadrul legislativului local, care au analizat astăzi proiectele de hotărâre pro ApaVital şi ARSACIS iniţiate de primarul Dumitru Pantazi, aleşii locali au examinat implicaţiile votului  pe care mâine ar trebui să îl dea în favoarea sau defavoarea celor doi operatori.

 

La juridic, consilierul Benone Mihuţ a avut o atitudine tranşantă pro PSA Paşcani. El chiar i-a transmis directorului Aristotel Katzighera că nu ar putea lua o decizie care să lase societatea locală fără obiect de activitate.„Eu mă voi abţine. Nu vă putem lăsa aşa fără obiect de activitate, mai ales că sunt multe situaţii de lămurit. Şi în raportul Curţii de Conturi se face trimitere la o serie de sume de bani care trebuie lămurite. Aici suntem doar noi. Nu e nici prefectul, nici altcineva, a susţinut consilierul local.

  

Cât priveşte vinovaţii pentru situaţia din Paşcani, consilierii de la juridic sunt de părere că aceştia sunt din rândul celor de la ApaVital.„Eu încă de la început am agreat ideea că ApaVital ar fi trebuit să preia activul şi pasivul de la PSA Paşcani„, a susţinut Dorin Nichifor, care a votat pentru iniţiativele primarului Pantazi. 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Azi la audiențe: Cetățenii de pe o stradă din Pașcani solicită amenajarea unei parcări pe spațiul verde

Răzvan Grecu

Salarii cu 30% mai mari pentru primari

Redacția

„Șî la Pașcani sî protestează mâine„! News FM va difuza pe 15 martie, de la ora 15, timp de 15 minute doar imnul protestului România vrea autostrăzi, interpretat de Trupa 9 și vikloth sub titlu #şîeu!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site