RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Cultură

Concursul Național de Proză „Mihail Sadoveanu”

Muzeul Literaturii Române Iaşi şi Uniunea Scriitorilor din România – filiala Iaşi organizează cea de-a IV-a ediție a Concursului Național de Proză „Mihail Sadoveanu”, care va avea loc în perioada 1-3 noiembrie 2013.

 

La concurs pot participa autori în vârstă de până la 50 de ani, care nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor şi ale căror lucrări nu au fost publicate sau premiate la alte concursuri literare. Aceștia se pot înscrie la cele două secțiuni, după categorii de vârstă: Junior (până în vârsta de 16 ani) sau Senior (vârsta cuprinsă între 17 și 50 de ani).

  

Juriul concursului va acorda, pentru fiecare categorie de vârstă, Premiul „Mihail ”, premiile I, II şi III (în bani), precum şi menţiuni din partea revistelor literare partenere, constând în publicarea textelor.

Regulamentul privind dactilografierea, lungimea textelor, modalitatea de trimitere, precum și alte detalii se regăsesc pe site-ul Muzeului Literaturii Române Iași. Data limită de trimitere a textelor este 4 octombrie 2013 (data poștei).

Concursul Național de Proză „Mihail Sadoveanu” este organizat în parteneriat cu COPYRO (Societate de gestiune colectivă a drepturilor de autor), Consiliul Judeţean Iaşi, Primăria Municipiului Iaşi şi Editura Junimea.

sursa evenimentul de iasi

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Pravila de acum 350 de ani care legaliza agresarea soţiei de către bărbat. Decretul tipărit la Iaşi, temelia violenţei conjugale

Redacția

Planul expozițional al muzeului din cadrul Palatului Cantacuzino (VIDEO)

Oana Cordoneanu

Viața neștiută a marelui artist român Aurelian Andreescu. Ce i-a grăbit sfârșitul cântărețului

Redacția
Încarcă...