NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Cultură

Concursul Național de Proză „Mihail Sadoveanu”

Muzeul Literaturii Române Iaşi şi Uniunea Scriitorilor din România – filiala Iaşi organizează cea de-a IV-a ediție a Concursului Național de Proză „Mihail Sadoveanu”, care va avea loc în perioada 1-3 noiembrie 2013.

 

La concurs pot participa autori în vârstă de până la 50 de ani, care nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor şi ale căror lucrări nu au fost publicate sau premiate la alte concursuri literare. Aceștia se pot înscrie la cele două secțiuni, după categorii de vârstă: Junior (până în vârsta de 16 ani) sau Senior (vârsta cuprinsă între 17 și 50 de ani).

Juriul concursului va acorda, pentru fiecare categorie de vârstă, Premiul „Mihail ”, premiile I, II şi III (în bani), precum şi menţiuni din partea revistelor literare partenere, constând în publicarea textelor.

Regulamentul privind dactilografierea, lungimea textelor, modalitatea de trimitere, precum și alte detalii se regăsesc pe site-ul Muzeului Literaturii Române Iași. Data limită de trimitere a textelor este 4 octombrie 2013 (data poștei).

Concursul Național de Proză „Mihail Sadoveanu” este organizat în parteneriat cu COPYRO (Societate de gestiune colectivă a drepturilor de autor), Consiliul Judeţean Iaşi, Primăria Municipiului Iaşi şi Editura Junimea.

sursa evenimentul de iasi

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Ceramică și statuete extrem de valoroase care țin de civilizația Cucuteni, scoase la lumină de cercetători români și germani din situl de la Scânteia

Redacția

Concurs din opera scriitorului Ion Creangă , la Casa de Cultură

Oana Cordoneanu

Trei biserici din Paşcani îşi sărbătoresc duminică hramul

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site