RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Se desfiinteaza Garda Financiara!

Potrivit unei Ordonante de Urgenta intrate în vigoare la începutul lunii, Garda Financiara se va desfinta. Comisarii au posibilitatea sa opteze pentru un post în nou-înfiintata Directie Antifrauda de la ANAF, dar deocamdata nu se stie nici câte posturi vor fi disponibile, nici cum se vor face angajarile.

 

Potrivit unui comunicat al Ministerului de Finante, pot solicita angajarea la Directia Antifrauda si persoane care nu provin din structurile Garzii Financiare. ‑Numirea personalului antifrauda se va face pe baza de concurs sau examen, ocuparea funcciilor publice fiind facuta în urma promovarii evaluarilor psihologice complexe, organizate prin intermediul unitacilor specializate acreditate în condiciile legii si a evaluarilor de integritate, se arata în comunicat.

  

sursa telem.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Cătălin Drulă: „Partidele care vor forma această coaliţie au ajuns nişte fabrici de găsit locuri de muncă la stat. Florin Cîţu e un produs politic expirat”

Redacția

Ucraina cere o reuniune de urgenţă cu Rusia şi ţările din OSCE / Kievul acuză Moscova că nu oferă informații cu privire la deplasările trupelor concentrate la frontieră

Redacția

SURSE Decebal Făgădău și Horia Constantinescu, posibilă candidatură PSD în tandem la Primăria și Consiliul Județean Constanța cu sprijin de la centru / Liderul PSD respinge varianta propusă de șefii PSD Constanța

Redacția
Încarcă...