NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Comuna Tătăruși sărbătorește 150 de ani de la înființarea primei școli

Unitățile de învățământ dinTătăruși îmbracă haine de sărbătoare în acest an. Cadrele didactice, elevii și autoritățile locale vor marca împlinirea a 150 de ani de la înființarea primei unități de învățământ în comună, prin mai multe evenimente culturale.  

 

  

Primarul Costel Iosub a declarat în emisiunea „În Obiectiv”, din data de 11 februarie, difuzată de Actualitatea Tv, că în acest an vor avea loc diferite manifestări de natură cultural-artistică și sportivă. În vară acestui an va avea loc o întâlnire a „fiilor satului”.

Anul acesta aniversăm 150 de ani de la înființarea școlii din comuna Tătăruși. Va fi evenimentul anului pentru tătărușeni. Vor fi numeroase manifestări cultural-artistice, sportive, simpozioane și în vară preconizăm să avem o întâlnire cu elevii școlii tătărușene, deci fii ai comunei Tătăruși”, a declarat Costel Iosub, primarul comunei Tătăruși.

De asemenea, în vara acestui an va fi organizat festivalul „De la strămoșii noștri, noi am învățat” și Zilele Rezervației Forestiere. 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Elevii de la clasele de profesională din cadrul Colegiului „Unirea” pot depune cereri pentru bursă

Oana Cordoneanu

Protest al părinților chiar în prima zi a anului școlar. Ce nemulțumiri au aceștia

Redacția

O tânără din Tătăruși joacă într-un film de scurtmetraj, alături de Medeea Marinescu și actori cunoscuți din Iași

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site