RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie

COMPLEX REZIDENȚIAL “MON JARDIN COPOU”, un nou proiect încântător marca LCA Imobiliare!

Un nou proiect marca LCA Construct Imobiliare SRL ce aparține dezvoltatorului ieșean Lucian Caras, unul din pășcănenii ce implementează proiecte de succes în acest domeniu. Complex Rezidențial Mon Jardin Copou se anunță o investiție de succes precum cel din zona Moara de Vânt.

Noul ansamblu rezidențial este proiectat într-o zonă exclusivistă, pe cea mai frumoasă colină a Iașului. Acesta este dedicat persoanelor care își doresc un cămin confortabil, realizat la cele mai înalte standarde de calitate, cu un desing modern și finisaje premium.

  

El va fi compus din șase tronsoane de blocuri de înălțime P+3 și P+4, ce vor oferi 250 de apartamente cu una, două și trei camere, pe o suprafață de 8.000 mp. Noul complex rezidențial oferă spații colective și comerciale, locuri de parcare subterane și în incinta lui.

Ambientul plăcut va fi completat de spațiile verzi și cele de joacă pentru copii. LCA Construct Imobiliare va oferi spre vânzare apartamentele direct de la dezvoltator, cu un comision 0!

Pentru mai multe detalii despre acest proiect puteți accesa paginile de facebook COMPLEX REZIDENTIAL MON JARDIN COPOU și LCA Imobiliare, ori să sunați la numărul de telefon 0739.652.702.

Related posts

Ministrul Finanțelor: Nu vor exista întârzieri la plata pensiilor și salariilor

Redacția

Fonduri mai mici pentru „Prima Casă”

Redacția

Salariul minim brut pe economie urcă la 800 de lei

Redacția
Încarcă...