RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie

Compania TAROM introduce zbor direct de la Iaşi spre Cluj. De când va fi operată noua cursă

Oficialii Aeroportului Iaşi au anunţat că, din vară, Regiunea de Nord-Est va fi unită pe calea aerului cu Ardealul.
După introducerea rutei interne Iaşi-Timişoara, în luna martie a acestui an, compania TAROM va începe, din această vară, şi operarea rutei IAŞI-CLUJ (şi retur).

Astfel, din 11 iunie 2018, vor fi efectuate din Iaşi spre Cluj trei zboruri directe săptămânale, în zilele de luni, miercuri şi vineri.

  

„Suntem extrem de încântaţi că am reuşit, împreună cu partenerul nostru Tarom, să realizăm un nou proiect în anul Centenarului – unirea, pe calea aerului, a regiunii Moldovei cu Ardealul, prin ruta directă Iaşi-Cluj. Începând de luna viitoare, pasagerii noştri vor avea din nou ocazia să călătorească  mai facil şi în deplină siguranţă spre Cluj. Această rută a fost intens cerută de firmele de IT, de mediul academic şi cel medical, dar mai ales de mediul de afaceri, întărind în acest fel legăturile economice dintre cele două regiuni. Sperăm că zborurile din capitala Moldovei spre Cluj vor avea succesul aşteptat şi felicităm inţiativa companiei aeriene de a asigura legătura dintre cele două oraşe. Mulţumim, pe această cale, partenerului nostru Tarom, pentru suştinerea dezvoltării Aeroportului Iaşi”, a declarat Monica Nichituş,

Directorul Provizoriu al Aeroportului Internaţional Iaşi.Potrivit oficialilor Aeroportului Iaşi, tarifele pornesc de la 40 euro/segment pentru o călătorie dus-întors, având incluse un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg, catering la bord şi check-in-ul. În prima parte a anului, compania Blue Air a anunţat anularea de urgenţă a curselor interne Iaşi-Timişoara-Cluj invocând neînţelegeri cu oficialii Aeroportului din Timişoara. Astfel, din 17 februarie nu au mai fost operaţională cursa internă, ceea ce a stârnit numeroase reacţii de nemulţumire din partea călătorilor.   În acest moment, de pe Aeroportul Iaşi, compania Tarom operează zboruri directe spre următoarele destinaţii: Londra (Luton), Tel Aviv, Cluj, Timişoara şi Bucureşti.

sursa www.adevarul.ro


 

Related posts

Taxă pentru terenul de sub bloc

Redacția

Cameră la Mamaia în iunie: 965 de euro pe noapte. „Asta înseamnă «consumaţi produse româneşti»?“

Redacția

Vești bune pentru românii cu rate. Indicele ROBOR a scăzut

Redacția
Încarcă...