RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Comisia Juridică a dat aviz nefavorabil proiectelor prin care primarul vrea să acorde facilități fiscale unor societăți comerciale

Votul membrilor Comisiei Juridice din cadrul Consiliului Local a fost unul nefavorabil pe marginea proiectelor de hotărâre inițiate de primarul Dumitru Pantazi, prin care erau acordate facilități fiscale unor societăți comerciale din municipiul nostru. Este vorba despre B.I. Andru SRL, Dalia și Radu SRL, Laris Impex SRL și Legume SA.

Membrii Comisiei Juridice în care au fost prezenți consilierii PSD – Bogdan Alexa, Mihuț Benone și Codrin Toma, alături de liberalul Dorin Nechifor au exprimat un vot prin care aceste proiecte nu au primit avize favorabile. Primii doi au votat pentru facilitățile propuse de primar, Toma împotrivă, iar Nechifor s-a abținut.

Cel care a subliniat faptul că executivul local și Primăria nu se fac vinovate de progresul sau regresul unei societăți comerciale a fost consilierul Codrin Toma.“Nu putem aproba astfel de cereri, se creează un precedent. Nu putem fi responsabili de activitatea unor firme”, a explicat consilierul Codrin Toma.

  

Votul final pe marginea inițiativei primarului se va da în plenul Consiliului Local, din data de 30 septembrie 2013.        

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Angajații SPCLEP Pașcani se plâng de salariile mici și volumul mare de muncă

Redacția

A fost semnat contractul pentru proiectarea şi execuţia podului nou de la Cosmeşti, peste Siret

Redacția

De ce nu a fost restricționată încă circulația rutieră pe pasajul de pe Grădiniței

Marius Parteni
Încarcă...