NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Comercianții din hala vale se vor încălzi de la aparatele de aer condiționat! Șeful pieței abia demarează procedurile

Comerțul din piețele pășcănene se desfășoară în condiții improprii, încasările scad, dar cu toate acestea administratorul pieței își permite cheltuieli foarte mari. El a reușit să obțină de la Consiliul Local suma de 90.000 lei pentru a asigura încălzirea unor locații.

 

Mai exact, Cristian Menegon, șeful Administrației Piețelor, vrea să doteze cu centrală termică proprie birourile din piața deal și să monteze șase  instalații de aer condiționat în piața vale. Pentru aceste lucrări, el a solicitat 90.000 lei, sumă aproape dublă față de cheltuielile estimate de unii cosilieri.

Achiziția acestora și punerea lor în funcțiune se va face în perioada următoare, asta din cauza faptului  că administratorul piețelor a făcut cererea abia în data de 22 octombrie.

„Nu am vrut să îngreunăm procesul de achziție al centralelor, la școli. La noi nu durează mult, în 2-3 zile rezolvăm. Am  așteptat să vedem dacă acea soluție cu centrala RAGCL din zonă ar fi o variantă, dar se pare că nu putem”, a spus Cristian Menegon, când a fost întrebat de ce atât de târziu a făcut acest demersuri.

Menționăm faptul că în hala din vale vor fi montate șase instalații de aer condiționat, pentru a asigura o minimă temperatură de 10 grade Celsius.  

loading...
Advertisements

Related posts

În timp ce alte localități sunt deszăpezite noaptea, la Pașcani viceprimarul Axinte a închis centrul în plină zi!

Răzvan Grecu

Am aflat cât ar costa ca Primăria să deschidă un cinema la Pașcani! Vicepreședintele filialei locale a USR a explicat ce presupune investiția!

Răzvan Grecu

Surse: Mâine primarul și acoliții săi din PSD vor să-i retragă sprijinul consilierului Benone Mihuț!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site