NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Cerul Pașcaniului survolat de aeronave aparținând Forțelor Aeriene. Campanie pentru o carieră militară în aviație

Pășcănenii au stat ieri  cu ochii pe cer, la început nedumeriți, nu știau ce se întâmplă, apoi au privit cu admirație spectacolul oferit de aeronavele aparținând Forțelor Aeriene Române.

 

Miercuri, 30 octombrie, elevii liceelor din Pașcani au aflat detalii privind oferta educațională a învățământului militar de aviație și aspecte legate de viața piloților și a militarilor din Forțele Aeriene. Evenimentul s-a desfășurat la Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu” din Pașcani, iar sala a fost plină de tineri curioși să afle cum este viața de pilot. Cu profesionalism și pricepere reprezentanții Forțelor Aeriene au prezentat oferta educațională a învățământului militar de aviație și le-au lămurit tinerilor curiozitățile legate de viața profesională în cadrul Armatei. Elevii au aflat că universul militar are specializări, subdomenii variate, funcţii diverse şi perspective de dezvoltare care pot fi compatibile cu ale oricărui tânăr dispus să înveţe, să îşi descopere abilităţile

La finalul evenimentului, spațiul aerian al municipiului Pașcani a fost survolat de aeronave aparținând Aviației Militare.

Scopul campaniei a fost acela de a-i informa pe tinerii liceeni despre oportunităţile şi posibilităţile oferite de o carieră militară. Evenimentul a fost organizat de Statul Major al Forţelor Aeriene, în colaborare cu Direcţia Generală Management Resurse Umane şi inspectoratul școlar.

 

loading...
Advertisements

Related posts

Istoricul şi semnificaţia zilei de 8 Martie. De când se serbează și când a devenit zi oficială

Redacția

Comedia ”2 pe o bancă” pe scena Casei de Cultură din Târgu Frumos

Oana Cordoneanu

VIDEO: Pentagonul a lansat oficial înregistrări video cu „fenomene aeriene neidentificate“

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site