NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Colegiul „Sadoveanu” – premiu important în cadrul proiectului „Avanpremieră pentru carieră”

Încă un rezultat important reuşit de către elevii Colegiului Naţional Mihail Sadoveanu Paşcani. De data aceasta ei s-au remarcat în cadrul celei de-a treia ediţii a festivalului „Avanpremieră pentru carieră”, obţinând premiu la secţiunea Imagine. 

 

 

  

Acest proiect este unul de informare a elevilor, parintilor si cadrelor didactice privind posibilitatea continuarii studiilor in unitati de invatamant liceal din judetul Iasi.

Scopul proiectului este de a oferi o imagine obiectiva asupra serviciilor educationale oferite de unitatile de invatamant liceal de la nivelul judetului Iasi si sa dezvolte in randul beneficiarilor abilitati decizionale bazate pe informatii pertinente , complete si coerente.

In cadrul editiei a III-a a festivalului au participat un numar de 30 de unitati de invatamant liceale si profesionale din judetul Iasi.

Filmul se numeste “Liceul meu poate deveni si al tau”  si poate fi vizionat pe www.youtube.com accesand linkul https://www.youtube.com/watch?v=xNXF93eASGo. El promovează imaginea institutiei, traseele educationale propuse de unitatea de invatamant, modalitatile de dezvoltare scolara si personala a elevilor, proiectele in care liceul a fost implicat, activitatile extrascolare, rezultatele deosebite obtinute la olimpiade si concursuri.

Filmul surprinde viziunea elevilor despre liceul pe care il prezinta si  constituie rezultatul final al eforturilor echipei de lucru. Echipa de lucru a fost formata din:

-profesor consilier scolar: Anton Ella-Maria

-elevi: Panainte Cosmina ( clasa a XII-a H), Savin  Alexandru (clasa a XII-a H), Burtila Raluca (clasa a X-a D), Sandu Andreea (clasa a X-a E), Tarlapan Valeriu (clasa a X-a E).

-reprezentantul consiliului elevilor din unitate: Jalaboi Iustin (clasa a X-a E).

 

In cadrul proiectului “Avanpremiera pentru cariera” filmul de prezentare a Colegiului National “Mihail Sadoveanu” Pascani a primit premiu la sectiunea IMAGINE.

Comunicat de presă, Colegiul Naţional „Mihail Sadoveanu” Paşcani

 

Advertisements

Related posts

Profesorii își vor primi salariile restante înainte de Paște. Banii au fost repartizați

Redacția

Școala, în vreme de pandemie. Ce se întâmplă cu elevii care au examene

Redacția

Importanţa săptămânii „Şcoala altfel“, explicată de ISJ Iaşi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site