NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Coadă de ambulanțe cu pacienți Covid la Iași / Medic: “Nu mai facem faţă, suntem depăşiţi”

Managerul spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, medicul Florin Roşu, a declarat că noaptea de vineri spre sâmbătă a fost una de foc pentru medicii acestei unităţi şi că ambulanţele au stat la coadă în curtea spitalului cu pacienţi în stare gravă care necesitau internare.

“A fost o noapte de foc la spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi. În curtea spitalului puteau fi observate ambulanţe şi autospeciale ISU care aşteptau, monitorizând permanent pacienţii. În garda din această noapte, până la ora 01.00 au fost consultaţi peste 80 de pacienţi, iar jumătate dintre aceştia au necesitat internare şi acordarea tratamentului de specialitate”, a declarat managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, medicul Florin Roşu.

El a spus că situaţia este una dificilă, adăugând că a constatat “cu dezamăgire” că 99 la sută dintre pacienţii care ajung în stare gravă la spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi provin din rândul persoanelor nevaccinate.

Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi funcţionează aproape de capacitatea maximă, paturile din cele două secţii de terapie intensivă din cadrul unităţii fiind în permanenţă ocupate.

  

Pe de altă parte, reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambul

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

VIDEO Cinci angajați dispăruți și alte persoane rănite în urma unei explozii la un parc industrial din Leverkusen, vestul Germaniei

Redacția

VIDEO Preşedinta Comisiei Europene: Nu există discuţii politice cu talibanii, nu există recunoaştere. Nu va putea fi dat niciun euro unui regim care neagă femeilor drepturile

Redacția

Formula 1: Max Verstappen (RedBull) a câștigat Marele Premiu al SUA

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site