NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Florin Cîțu, omul pe care mizează Klaus Iohannis – marile controverse

Florin Cîţu candidează la preşedinţia PNL din poziţia de favorit, după ce peste 30 de lideri de organizaţii au anunţat că îl sprijină pentru a-i lua locul lui Ludovic Orban. De asemenea, preşedintele Klaus Iohannis a dat toate semnalele că îl susţine pe Florin Cîţu, de la participarea împreună la diverse evenimente, până la afirmaţia făcută într-un cadru informal jurnaliştilor care l-au însoţit la Adunarea Generală a ONU de la New York, cărora le-a spus că îl încurajează pe premier să continue şi să nu se teamă.

Florin Cîțu este senator PNL din 2016, ales în circumscripția electorală nr. 42 din București și membru în Comisia de buget-finanțe din Senat. Acesta s-a făcut remarcat public în urma unui conflict verbal cu fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici. La dezbaterea bugetului de stat pe 2019, schimbul de replici dintre cei doi a degenerat în jigniri. „Eşti frumos, chiparosule! După ce că eşti urât, mai eşti şi prost”, i-a strigat Teodorovici lui Cîțu, în Comisiile de buget-finanţe.

Înainte de a intra în politică a fost economist sef al ING, unul dintre cei mai activi participanți la ceea ce presa a denumit atacul speculativ pe leu din 2008.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  
Advertisements

Related posts

Primar din România, condamnat la închisoare cu executare pentru ucidere din culpă a unei fetițe de 8 ani

Redacția

De ce le place oamenilor să instaleze copertine retractabile și pergole la casele lor?

Redacția

Programul Rabla 2014, în proiect: 20.000 de tichete, 6500 de lei prima de casare, eco-bonus de 500 de lei. Pot fi incluse şi maşini vechi de opt ani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site