RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

CM 2022, preliminarii: Macedonia de Nord vs Germania – Răzbunarea cruntă a nemților

Nemții sunt șerifi stelari în Grupa J, a României, dar misiunea lor n-ar fi completă fără o lecție aplicată celor care le-au răpit bucuria de a face maximum de puncte într-o serie care nu i-a solicitat prea tare, pentru a merge la Cupa Mondială. Nord-macedonenii ar putea regreta amarnic cutezanța de a pune piedică Germaniei chiar la ea acasă.

Ce mână luptă cavaleria teutonă? Tocmai eșecul uluitor de pe 31 martie.

Atunci, s-a pierdut o bătălie, nicidecum războiul. La 3 zile după victoria la limită și fără strălucire de la București, Germania părăsea uluită stadionul din Duisburg, învinsă cu 2-1 de o formație calificată în premieră la turneul final continental.

Germania a marcat prin Gundogan (Manchester City), din penalty, în timp ce reușitele adversarilor au fost semnate de Pandev (Genoa) și de Elmas (Napoli).

  

A fost înfrângerea care a lăsat de înțeles că Germania nu este pregătită să strălucească și nu poate merge până la capăt la turneul final, fapt confirmat de cruda realitate.

După ce și-a terminat prezența chinuitoare la Euro 2020, Germania a zbrobit totul cu noul selecționer, Flick, în partidele de luna trecută.

2-0 cu Liechtenstein,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Șansele lui Iohannis la șefia Consiliului European. Eurodeputat PNL: „Se încearcă obținerea unui mandat de cinci ani”

Redacția

2023, anul în care au murit Bobby Charlton, Just Fontaine şi Gianluca Vialli, dar și mari sportivi români

Redacția

Cătălin Predoiu: Austria nu a mai pus problema României sub aspectul performanțelor în combaterea migrației ilegale. În schimb, menționează în continuare că Schengen trebuie reformat

Redacția
Încarcă...