RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Clienții RAGCL nemulțumiți că primesc facturi, deși regia nu mai furnizează căldură

Clienții RAGCL au fost surprinși să primească la începutul acestei luni facturi pentru serviciu centralizat de termoficare. Pe Facebook, unul dintre aceștia a postat o factură însoțită de un text în care-și exprimă nemulțumirea față de conducerea municipiului și a RAGCL.

 

  

„Să îi dea Bunul Dumnezeu sănătate primarului, viceprimarului și soțului ei de la ragcl! pSd se țin de cuvânt: “ne-au mai dat o gură de oxigen” acum putem respira și îi putem înjura cu perdea pe mai marii urbei noastre!În ce oraș/țară se poate trimite factură pentru un serviciu care nu îți este oferit?! Nu avem căldură și apă caldă de pe 4.04.2019 dar totuși suntem în luna MAI și primim facturi ! Deci RAGCL există, nu a dat faliment?!! PS: 08.05.2019 Oare ce se întâmplă dacă nu plătesc în cele 7zile pe care le am la dispoziție până la data scadentă?! Îmi oprește gazul, lumina, apa-rece?! Că apa-caldă și căldură nu mai avem!”, a scris Bogdan Lazăr pe Facebook.

RAGCL se află într-o situație economică dificilă și a anunțat că va disponibiliza peste 40 de angajați. Conducerea regiei a luat decizia de a închide centralele, în acest sens achiziționând peste 400 de lacăte.

În acest context, primarul Dumitru Pantazi susține că RAGCL nu se închide și că trebuie să furnizeze în continuare căldură către cetățeni.

Related posts

Pantazi ignoră legea: nu poartă mască la întâlnirile cu alegătorii

Răzvan Grecu

Consiliul Local Târgu Frumos a stabilit comisia de intervenție în caz de violență domestică

Marius Parteni

Eco Salubritate nu poate participa la licitația pentru serviciile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare. Iată motivele!

Marius Parteni
Încarcă...