NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciucă își dorește o nouă ședință comună a guvernelor din România și Spania în 2023

Premierul României i-a lansat invitația omologului său spaniol, Pedro Sanchez, pentru organizarea unei noi ședințe comune între guvernele României și Spaniei în anul viitor.

Nicolae Ciuca si Pedro Sanchez FOTO: GOV.ro

Nicolae Ciuca si Pedro Sanchez FOTO: GOV.ro

“Având în vedere toate cele discutate şi angajamentele asumate, reiterez, domnule preşedinte, invitaţia ca următorul summit să aibă loc la Bucureşti sau oriunde în România, de ce nu, sunt locuri în România, sunt localităţi în România unde putem să desfăşurăm astfel de activităţi, dacă ne daţi voie să folosim modelul dumneavoastră, şi sper ca anul viitor să putem să ne bucurăm de aceeaşi colaborare fructuoasă şi să desfăşurăm o activitate similară în România. Vă mulţumesc încă o dată şi aştept să ne revedem cât de curând posibil”, a afirmat Ciucă, la finalul primei şedinţe comune a Guvernelor de la Bucureşti şi Madrid, desfăşurată la Castellon de la Plana, potrivit Agerpres.

  

În timpul ședinței comune a guvernelor, Nicolae Ciucă a accentuat importanța continuării demersurilor începute prin semnarea unor memorandumuri de înțelegere în mai multe domenii. 

Advertisements
Advertisements

“Este, de asemenea, foarte important să subliniem că au fost semnate aceste memorandumuri, am putut să avem discuţii în şedinţa plenară. Fiecare dintre miniştrii prezenţi au subliniat liniile de efort,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

O aeronavă militară duce medici români în Italia: merg direct în focarul de la Milano

Redacția

80% din tinerii cu studii superioare din România, care folosesc servicii bancare, sunt mulțumiți de nivelul de trai, dar rămân preocupați să strângă bani în următorul an/ Doar 2% dintre români susțin că vor lua un credit ipotecar în următoarele 12 luni (studiu IRES)

Redacția

Nicuşor Dan vrea un nou mandat de primar general al Capitalei

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site