NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciucă, despre declarațiile președintelui privind plagiatul: Pun la dispoziție ce e necesar să se elucideze acest subiect

Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, a declarat, luni, în legătură cu afirmaţiile preşedintelui Klaus Iohannis privind toleranţa zero pentru plagiat, că pune la dispoziţie tot ceea ce este necesar pentru ca să se finalizeze şi să se elucideze odată acest subiect.

Foto: Gov.ro

Foto: Gov.ro

“Absolut, nu am niciun fel de problemă şi, aşa cum am spus de la început, îmi pun la dispoziţie tot ceea ce este necesar astfel încât să se finalizeze şi să se elucideze odată acest subiect”, a spus Ciucă, întrebat dacă s-a simţit vizat în legătură cu afirmaţiile preşedintelui privind toleranţă zero faţă de plagiat, potrivit Agerpres. 

  

Ciucă a spus că, în acest moment, este o anchetă în desfăşurare şi, în momentul în care se finalizează, îşi va urma cursul.

Advertisements
Advertisements

Întrebat dacă va trimite la Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare o copie după teza sa de doctorat, el a spus: “Nu este la mine, eu nu-l am”.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ucraina afirmă că Rusia a acceptat „verbal” propunerile Kievului

Redacția

Franța: Legea împotriva islamului radical a fost adoptată

Redacția

Cum afectează schimbările de vreme sănătatea?

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site