NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cîţu: Nu pot să stau şi să oprim România pentru un partid mic care îşi ia jucăriile şi pleacă de fiecare dată când nu îi convine şi apoi pune condiţii ridicole

”Nu pot să stau şi să oprim România pentru un partid mic care îşi ia jucăriile şi pleacă de fiecare dată când nu îi convine ceva şi apoi pune tot felul de condiţii ridicole. Nu putem să facem asta! Românii nu au timp de aşa ceva!”, a declarat, joi seară, la Digi 24, premierul Florin Cîţu. 

În acelaşi timp, premierul se arată dispus să negociere cu USR pentru reintrarea la guvernare subliniind că ”nu îi roagă nimeni să vină la guvernare”, reafirmând că cei de la USR ”s-au comportat ca  işte copii răsfăţaţi”. 

”Să vă spun mai simplu şi mai clar. De luni, USR PLUS va veni la negocieri cu mine. Eu le spun, vă spun şi dumneavoastră şi le spun românilor că nu îi roagă nimeni să vină la guvernare, dar PNL va guverna până în 2024. (…)  Îi aşteptăm la negocieri”, spune primul ministru. 

Cîţu a reafirmat că va implementa actualul program de guvernare, fără ”niciun fel de modificări”.

  

”Nu schimb nicio virgulă din Programul de guvernare şi voi căuta în Parlamentul României susţinere pentru toate aceste măsuri”, adaugă premierul. 

Cîţu susţine că îi este ”indiferent” cine va fi ales preşedinte la USR PLUS,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

(VIDEO) A filmat polițiști fără mască, a făcut scandal și a fost amendat. Toată scena a ajuns pe internet

Redacția

Carnea de porc, mai ieftină în ultima perioadă. Pesta porcină africană face ravagii în rândul producătorilor

Redacția

Accident în Piatra Neamţ. O maşină s-a răsturnat

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site