RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu: După ce a ratat toate ţintele de vaccinare, Cîţu se preface că nu înţelege de ce

„După ce a ratat – #bigtime – toate ţintele de vaccinare, coordonatorul principal al campaniei, premierul Cîţu, se preface că nu înţelege de ce. Dacă ar scoate capul din întâlnirile cu primarii din partid, adevărul i-ar exploda în faţă: Pentru că România este #NEGUVERNATĂ de la începutul anului!!! Campania de vaccinare n-a fost o clipă în #echipacastigatoare! Pentru că voi faceţi la Guvern documente de partid şi împărţiţi banii românilor pentru a pune mâna pe ciolan la PNL, fără a mişca un deget pentru vaccinare şi pentru pregătirea ţării de un posibil val 4 al pandemiei”, a transmis Marcel Ciolacu pe Facebook. 

El acuzat şi faptul că membrii Guvernului nu au făcut un parteneriat cu administraţiile locale şi a completat faptul că primarii nu au primit atribuţii, ci costuri legate de organizarea centrelor de vaccinare, iar acum se dă vina pe ei. 

„Pentru că v-aţi pus voi – marele Brad Pitt în mizerie şi cu Raluca Turcan von Brukenthal – în tot felul de clipuri penibile doar ca să vă faceţi #campanie pentru Congres. I-aţi speriat atât de rău pe români, încât închid televizorul numai când vă văd!!

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

1.207 morți la Mariupol în 9 zile de asediu rusesc (primarul orașului)

Redacția

UDMR nu face niciun pas înapoi: Nu se delimitează de declaraţiile rasiste ale lui Viktor Orban

Redacția

GSP: Simona Halep, apariție neașteptată pe terenul de tenis. Unde se antrenează sportiva și ce restricții i s-au impus. FOTO

Redacția
Încarcă...