RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu a vizitat pompierii răniți în explozia de la Crevedia

Premierul Marcel Ciolacu i-a vizitat, joi dimineaţă, pe cei doi pompieri răniţi în exploziile de la Crevedia, care au fost transportați pentru tratament la Spitalului militar Regina Astrid din Bruxelles.

„M-am bucurat să văd că starea de sănătate a unuia dintre pompierii noştri, un tânăr de 22 de ani, evoluează bine. A fost detubat şi urmează să iasă de la secţia ATI. Am vorbit cu el şi l-am îmbărbătat să treacă cu bine peste această tragedie. Aşteptăm veşti bune şi despre starea de sănătate a celui de-al doilea pompier român îngrijit la Spitalul militar din Bruxelles“, a transmis premierul Marcel Ciolacu. 

Şeful Executivului a vorbit cu însoțitorii celor doi pacienţi, pe care i-a asigurat de susţinerea Guvernului pentru ca pompierii răniţi să primească cele mai bune îngrijiri medicale. „Am vorbit cu soţia lui, am încurajat-o şi am asigurat-o de tot sprijinul nostru. Le doresc sănătate multă pompierilor noştri răniţi şi îi aşteptăm cu bine acasă”, a explicat șeful Guvernului.

  

„Sunt profund recunoscător medicilor şi întregii echipe medicale a Spitalului militar Regina Astrid din Bruxelles! I-am felicitat pentru răspunsul rapid oferit României, pentru înaltul profesionalism, umanitatea şi pasiunea pentru îngrijirea pacienţilor.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Alexandru Rafila, despre vacanțele în Grecia și Bulgaria: „E mai puțin probabil să ne îmbolnăvim acolo decât în țară”

Redacția

Majorarea pensiilor cu 40 la sută, constituțională

Redacția

Docherii olandezi refuză să descarce un petrolier rusesc la Amsterdam

Redacția
Încarcă...