NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Chirica despre referendum: Arată foarte clar că tot ce atinge Liviu Dragnea, distruge

Rezultatul referendumului reprezintă măsura neîncrederii pe care românii o au faţă de clasa politică, spune Mihai Chirica, primarul din Iaşi. ”Pe de altă parte, arată foarte clar că tot ce atinge Liviu Dragnea, distruge”, spune edilul.

 

 Mihai Chirica a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, despre rezultatul referendumului pentru redefinirea familiei, că este ”o măsură a neîncrederii pe care populaţia României a căpătat-o în principal pentru clasa politică”.

”Nu aş nuanţa doar o anumită culoare a clasei politice, dar este evident că este pentru cei care de-a lungul timpului au guvernare. Pe de altă parte, arată foarte clar că tot ce atinge domnul Liviu Dragnea, distruge. A distrus PSD, a compromis Jandarmeria, a adus într-o situaţie destul de dificilă în momentul de faţă şi Biserica Creştină din România, tocmai din cauza faptului că a folosit referendumul ca pe o monedă de schimb la alte situaţii în care preşesedintele României a vrut să facă un referendum şi vă amintiţi foarte bine schimbul de replici <dacă vrei tu referendum, lasă că îţi scot eu referendum pentru familia tradiţională>”, a spus Mihai Chirica. În opinia acestuia, rezultatul nu putea să fie pozitiv, întrucât ”voinţa poporului a fost compromisă din punctul de vedere al unor interese politice”.

Întrebat despre atitudinea PSD acum, după referendum, Chirica a spus că ”atitudinea din PSD este schimbată de multă vreme, numai că nu sunt acolo persoanele care să aibă un nivel de demnitate suficient prin care să ia o dată măsura aceasta în CEX şi să spună clar că Liviu Dragnea face rău partidului şi că a compromis ideea de social-democraţie şi că a distrus principiile social-democrate româneşti şi europene. Am ascultat şi declaraţiile post-referendum de aseară. Lamentabile! Execrabile. Lipsite de cea mai mică viziune faţă de ţară şi de poziţia României la nivel european. Pur şi simplu, au ieşit cu bâta şi au început să lovească cu bâta în stânga şi în dreapta”.

sursa www.ziaruldeiasi.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

Firmele care angajează ucenici vor primi bani de la stat

Redacția

CP: Constantinescu solicită terminarea lucrărilor la Grădinița din Cristești

Redacția

Oferta Mea – Mesaje de susținere și promovare a candidaților la alegerile prezidențiale (VIDEO)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site