RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

CFR ii vaneaza pe calatorii fara bilet

Mai multe controale pentru depistarea celor care circula cu trenul fara bilet. Echipe de control din cadrul CFR vor efectua ample actiuni pentru prevenirea si combaterea calatoriilor frauduloase. Directorul companiei CFR Iasi, Iordan Vintila, spune ca cei care sunt prinsi fara bilet vor fi nevoiti sa plateasca un tarif cu pana la 30% mai mare fata cel de practicat la ghiseu. Acesta a precizat ca in functie de ruta verificata , in fiecare zi sunt depistati zeci de calatori care merg “cu nasul”.

” In afara de controalele facute de compartimentul de specialitate s-au creat niste comisii care fac verificari prin sondaj, in special pe rutele unde exista tendinta de calatori fraudulos. Avem o tendinta pe ruta Iasi-Podu Iloaie , pe Pascani-Dolhasca unde am constat noi ca mai multi care nu cumpara bilet si atunci indensificam control , supracontrol pe aceste actiuni”, a declarat Iordan Vintila, director CFR Iasi.

sursa Telem.ro

  

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

Related posts

Ziua mondială de luptă împotriva cancerului la sân, marcată în Pașcani

Oana Cordoneanu

Vin bani europeni în județ pentru construcţia de centre voluntare de dus gunoiul selectiv – Municipiile Iaşi şi Paşcani au obţinut şi un bonus!

Redacția

Un bărbat din Hălăucești a ajuns la spital după ce a căzut cu scuterul într-un șanț

Oana Cordoneanu
Încarcă...