NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Cultură

”Cerere în căsătorie” pe scena Casei de Cultură din Pașcani

 Pășcănenii sunt invitați la teatru. Comedia de mare succes „Cerere în căsătorie”, de A. P. Cehov, va fi pusă în scenă la Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu” din Pașcani, de actorii Teatrului ”Mihai Eminescu” din Botoșani.

Evenimentul va avea loc pe data de 15 aprilie, începând cu ora 18.00.

A. P. Cehov surprinde inițiativa lăudabilă a lui Ivan Vasilievici Lomov, care dorește să se însoare cu fiica vecinului sau.Însa, departe de romantismul și armonia care se presupune că ar trebui să guverneze un astfel de moment unic, cei doi potențiali miri se ceartă aprig din motive derizorii.

Ciocnirea personalităților lor puternice, crizele de ipohondrie ale pețitorului, încurcătura în care se găsește tatăl miresei și încercările sale disperate de a aplana rabufnirile celor doi tineri dau naștere unui comic de situație savuros.

  

Samir Marcu, referent Casa de Cultură Pașcani, a precizat pe pagina sa de facebook, că „Cerere în căsătorie”  va fi în locul piesei de teatru ”Zăpezile de altădată”, care a fost amânată din cauza faptului că un actor a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Toate biletele vândute rămân valabile cu rândul și locul atribuite deja!

Pentru informații suplimentare, puteți apela la numărul de telefon: 0726. 040.408 – Samir Marcu.

Advertisements

Related posts

Palatul de nebunii amoroase a lui Cuza: Ruginoasa, locul marilor iubiri al domnitorul Micii Uniri

Redacția

Icoana Maicii Domnului Paramythía (Mângâietoarea)

Redacția

Monografia Paşcaniului – lansată în iarnă!

Ema Roman
Încarcă...