RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Cele mai rele femei de gură, în funcţie de zodie: cine riscă să moară otrăvită dacă se muşcă de limbă


Cele mai rele femei de gură, în funcţie de zodie. Vorbele unei femei reuşesc adesea să rănească mai mult decât o bătaie zdravănă, iar cinci dintre reprezentantele sexului frumos ştiu exact ce să spună ca să înfigă mai adânc cuţitul în rană.

  

Femeia Berbec se dezlănţuie când este geloasă Vanitoasă şi temperamentală, femeia Berbec este extrem de critică, nu are deloc răbdare şi în relaţia de cuplu dă dovadă de o gelozie aproape bolnăvicioasă. Vai de bărbatul care va îndrăzni să se uite admirativ după o altă femeie! Urechile i se vor înroşi la auzul atâtor reproşuri însoţite de jigniri voalate la adresa masculinităţii lui. Adoră să se afle în centrul atenţiei, iar atunci când este ignorată se transformă în duşmanul celui sau celei care are mai mult succes decât ea. Pe de altă parte, se poate deovedi o bună ascultătoare dacă cineva are nevoie de sprijin într-o situaţie delicată, notează gothoroscope.com Cele mai rele femei de gură, în funcţie de zodie.

Femeia Fecioară, pisăloagă până la disperare Nativele din zodia Fecioarei sunt pisăloagele zodiacului, şi bârfitoare în aceeaşi măsură. Fecioara este obsedată de detalii şi are obiceiul să critice fiecare lucru care nu i se pare corect făcut, până când aduce omul în pragul disperării. Obsedată de ordine şi disciplină, femeia Fecioară are ochi să vadă mereu defectele celor din jur, chiar dacă nici ea nu este tocmai perfecţiunea întruchipată. Nu este deloc flexibilă şi nu lasă de la ea pentru a ajunge la un acord într-un conflict. Cele mai rele femei de gură, în funcţie de zodie.

Femeia Scorpion zdrobeşte orgolii cu vorba Răzbunătoare şi manipulatoare, femeia Scorpion are limba ascuţită şi veninoasă. Iese aproape mereu câştigătoare din luptele verbale, reuşind să-şi umilească „inamicii“, chiar dacă aceştia sunt iubiţi, soţi, proprii părinţi sau copii. Modul în care identifică cele mai sensibile puncte ale adversarilor şi le taxează exprimându-şi părerile, este menit să strivească mândria. Acţionează din impuls, şi tocmai de aceea ajunge adesea să regrete multe dintre vorbele aruncate la mânie, mai ales atunci când se dezlănţuie împotriva celor dragi. Cu toate acestea, atunci când simte că are ceva de câştigat reuşeşte să se tempereze şi să fie interlocutorul perfect echilibrat.

Articolul integral pe Adevarul.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Pierdut două certificate constatatoare originale

Redacția

ANUNT PIERDERE CERTIFICATE CONSTATATOARE SC FLORIS SRL

Redacția

Omul care a descoperit secretul nemuririi. Povestea contelui despre care se spunea că a trăit peste 300 de ani

Redacția
Încarcă...