NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cele două fețe ale primarului Dumitru Pantazi: Cum își schimbă acesta declarațiile şi face jocul celor de la ApaVital!

Primarul Dumitru Pantazi  a demonstrat încă o dată cât de duplicitar îi este discursul. Acesta a reușit ieri să se contrazică de trei ori pe tema scandalului apei. Prezent într-o emisiune la televiziunea sa favorită, edilul a contrazis tot ce afirmase în luna februarie la același program tv.

 Pantazi a explicat ieri că proiectul PIDU este în pericol deoarece conductele de apă de pe străzile Izvoarelor și Eminescu sunt într-o stare foarte proastă, şi trebuie înlocuite. Edilul șef a încercat să explice pășcănenilor că singura soluție este operatorul ApaVital deoarece costurile nu pot fi suportate din bugetul local, ele fiind estimate acum la 800.000 de lei. Pe aceeași temă, în luna februarie, la același post tv, în fața aceluiași moderator, afirmase că lucrarea nu costă mai mult de 100.000 de lei și că are acești bani pregătiți în bugetul local.

Și problema organizării licitației pentru delegarea serviciului de apă-canal a fost tratată în moduri diferit de primarul Dumitru Pantazi. Dacă ieri acesta spunea că de abia au fost demarate procedurile pentru licitație, în februarie acesta afirma că în maxim două săptămâni documentația va fi gata pentru a fi aprobată de legislativul local.

  

Nici pe marginea celei mai mari probleme a pășcănenilor Pantazi nu a fost consecvent. Debranșarea celor care nu doresc să semneze contracte colective pentru furnizarea apei i se pare acum primarului Dumitru Pantazi o soluție normală, însă în ianuarie acesta l-a mandatat pe șeful Poliției Locale să-i împiedice pe angajații ApaVital să debranșeze blocurile. Acum cu o plângere penală în spate edilul șef spune că polițiștii locali au fost trimiși pe teren doar pentru a preîntâmpina eventualele conflicte dintre cetățeni și cei de la ApaVital.

Advertisements
Advertisements

Reporterii Actualitatea Tv au încercat astăzi să discute cu primarul Dumitru Pantazi pe marginea acestui subiect, dar acesta a refuzat întrevederea. El a solicitat să fie contactat luni, 18 mai. De asemenea, în această săptămână, mai exact luni, 11 mai, primarul Pantazi a fost invitat să participe la o emisiune într-una din zilele acestei săptămâni, dar a refuzat acest lucru.  

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Începe procesul şefei de la Cadastru. Un fost funcționar al Primăriei Pașcani a fost trimis și el în judecată

Redacția

Coronavirusul închide Primăria pentru pășcăneni. Comunicarea se face on-line sau poștă

Răzvan Grecu

Ședință Consiliul Local Pașcani 8 februarie 2016. Bugetul Municipiului a fost aprobat (VIDEO)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site