NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cel mai cunoscut militar american din Ucraina a dezvăluit de ce s-a înrolat să lupte împotriva rușilor: Mi-au măcelărit familia. Istoria se repetă pentru ultima oară

James Vasquez, cel mai cunoscut militar american ce luptă în Ucraina, a dezvăluit motivul principal pentru care s-a oferit voluntar să lupte împotriva invadatorilor ruși.

James VasquezFoto: Twitter

„Aceasta a fost bunica mea. Familia ei a fost măcelărită de ruși în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Ea este singura care a supraviețuit. Acesta este motivul major pentru care sunt aici. Numele ei era Ana și era extraordinară”, a dezvăluit Vasquez pe pagina sa de Twitter.

  

This was my grandmother. Her family was slaughtered during WW2 by Russians. She’s the only one who survived. Thats a major reason I’m here. Her name was Anna and she was amazing pic.twitter.com/iUuzfHW4bO

Advertisements

— James Vasquez (@jmvasquez1974) August 16, 2022

Rugat de cei aproape 400.000 de urmăritori ai săi să ofere mai multe detalii, militarul american a precizat că bunica sa era din Letonia și că a fugit din calea războiului, o actriță franceză pretinzând că este sora ei pentru a o ține în viață.

Advertisements

Vasquez a mai dezvăluit că femeia a murit în 2003 și că a petrecut mult timp ascultându-i poveștile. El a spus despre situația din Ucraina că este „istoria care se repetă dar asta va fi ultima oară”.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Doi deputaţi PSD propun ca şoferii care parchează legal să poată lovi maşinile care îi blochează: „Dacă eşti obraznic, o păţeşti”

Redacția

Justiţia belgiană a suspendat închiderea sălilor de spectacol în context Covid / Autorităţile nu au demonstrat ”în ce mod sălile de spectacol ar fi locuri deosebit de periculoase pentru sănătatea oamenilor”

Redacția

Premieră în România: Se înființează Poliția Animalelor. Autoritățile pot acționa fără mandat dacă un animal este torturat

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site