NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Metrorex anunţă că va mai introduce în circulație şase trenuri / De câteva săptămâni, la metrou e plin, iar trenurile vin tot mai rar

Metrorex a anunţat că, în urma discuţiilor cu Alstom, compania care asigură mentenanţa la metroul bucureştean, şi a plăţii unor facturi pentru mentenanţă pentru anul 2022, s-a decis introducerea în circulaţie a şase trenuri suplimentare, începând de marţi. Intervalul de succedare între trenuri va scădea astfel la 9 – 10 minute, pe toată reţeaua de metrou fiind introdus 40 de trenuri. Măsura are loc în contextul în care în ultimele săptămâni metroul a circulat cu mai puține trenuri și s-a creat aglomerație, din cauza diminuării serviciilor de mentenanţă şi salubritate prestate de Alstom.

La metrou în BucureștiFoto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Metrorex a transmis marți că va “continua demersurile” pentru deblocarea situaţiei create în circulaţia trenurilor de metrou, determinată de diminuarea serviciilor de mentenanţă şi salubritate prestate de Alstom Transport S.A., cu care Metrorex are un contract în vigoare.

  

Astfel, în urma discuţiilor purtate cu Alstom şi a plăţii unor facturi pentru prestaţii de mentenanţă aferente anului 2022, s-a dispus introducerea în circulaţie a 6 trenuri suplimentare, începând cu data de astăzi, a anunțat Metrorex.

Advertisements
Advertisements

În acest context, intervalul de succedare între trenuri va scădea la 9 – 10 minute,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Arheologii israelieni au descoperit o amuletă de plumb cu inscripții în ebraică veche în regiunea Samaria, ce datează din urmă cu 3.300 de ani

Redacția

Căldura s-ar putea scumpi cu până la 38% de la 1 ianuarie. Cât va costa întreţinerea pentru o familie

Redacția

Deputatul Marilen Pirtea a depus proiectul pentru predarea în şcoli a istoriei Revoluţiei de la Timişoara din 1989

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site