RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cei patru presupuşi atacatori au fost arestaţi preventiv – VIDEO

Suspecţii în cazul atacului din sala de concerte din Moscova, soldat cu peste 130 de morţi, au sosit duminică seară la un tribunal districtual din capitala Rusiei, relatează AP.

Sala de concerte Crocus City din Moscova după atacul teroristFoto: Gripas Yuri/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cei patru presupuşi atacatori care au comis atentatul de la sala de concerte Crocus City Hall din Moscova, soldat cu 137 de morţi, au fost plasaţi duminică în arest preventiv pentru două luni. Decizia a fost luată de un tribunal din capitala rusă.

  

Cei patru bărbaţi sunt acuzaţi de “terorism” şi riscă închisoare pe viaţă, a anunţat tribunalul Basmanni din Moscova într-un comunicat.

Arestul lor preventiv, care urmează să se încheie la 22 mai, poate fi prelungit până la procesul lor, a cărui dată nu a fost încă stabilită.

Cei patru suspecţi se numesc Dalerdjon Mîrzoev, Saidakrami Raceabalizoda, Şamsidin Fariduni şi Muhammadsobir Faizov, potrivit canalului oficial Telegram al instanţelor din Moscova.

Bărbaţii identificaţi sunt, potrivit presei ruse, cetăţeni ai fostei republici sovietice Tadjikistan care trăiesc în Rusia.

Trei dintre cei patru au pledat „vinovat” la toate acuzaţiile.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Iohannis, întrevedere cu preşedinta BEI. Ce teme au fost abordate

Redacția

Războiul din Ucraina trebuie să se termine cu eliberarea Crimeei, spune Zelenski

Redacția

Rubla a scăzut luni faţă de dolar la cel mai redus nivel din ultimele şapte luni / Scăderea a venit după vizita lui Putin în Belarus, care a alimentat temerea că s-ar putea deschide un nou front împotriva Ucrainei

Redacția
Încarcă...