NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Ceartă în familie, aplanată de polițiști cu amendă

Trei pășcăneni s-au ales cu amenzi din partea polițiștilor locali, după ce au provocat scandal, tulburând ordinea și liniștea publică.

 

 Pe data de 2 octombrie, ora 22.00, Mihai Munteanu din Pașcani, în timp ce se afla în suburbia Gâștești, a proferat injuri, expresii jignitoare și vulgare, precum și amenințări cu acte de violență la adresa unor tinere, cât și a fiicei sale. În urma apelului la 112, un echipaj de poliție sosit la fața locului l-a sancționat pe bărbat cu 200 de lei.

  

Vineri, 4 octombrie, oamenii legii au fost din nou solicitați să intervină pentru aplanarea unui scandal în familie. Mihai Agachi din Pașcani, aflat sub influența băuturilor alcoolice și-a înjurat și amenințat concubina cu acte de violență, fapt ce a dus la tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și la indignarea vecinilor care au sunat la 112. Și acesta a primit o sancțiune de 200 lei.

Tot cu 200 lei amendă s-a ales și Vasile Moraru după ce s-a certat cu fiul său, tulburând ordinea și liniștea locatarilor din blocul în care locuiește.  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Judecătorii au amânat pentru a treia oară luarea unei decizii în dosarul medicului Carmen Dorobăţ

Redacția

Atenție șoferi! IPJ recomandă adaptarea stilului de condus, la condițiile de drum

Redacția

Primar din județul Iași condamnat la închisoare. Sabaiduc va sta 8 ani după gratii

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site