NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Ce se întâmplă cu trupurile celor șapte români morți după prăbușirea avionului pilotat de miliardarul Dan Petrescu

Familia unuia dintre românii morți în accidentul aviatic din Milano a solicitat sprijin autorităților române pentru ca trupul acestuia să fie repatriat. Costurile pentru repatrierea trupurilor românilor decedați în străinătate pornesc de la 3.000 de euro, în Europa, și pot ajunge la 5.000 de euro, spun surse diplomatice pentru Gândul.

Ministerul de  Externe a precizat într-un răspuns pentru Gândul că, potrivit informațiilor comunicate de autoritățile italiene Consulatului General al României la Milano, ancheta și procedurile de identificare sunt în curs de desfășurare, iar repatrierea trupurilor neînsuflețite se va realiza după finalizarea procedurilor.

De asemenea, MAE menționează că la nivelul oficiului consular a fost primită o solicitare de asistență consulară din partea reprezentanților legali ai uneia dintre familiile victimelor implicate în accidentul aviatic, referitoare la procedura de repatriere a trupurilor neînsuflețite și eliberarea certificatelor de deces. Consulatul General al României la Milano continuă dialogul cu autoritățile locale și cu reprezentanții/familiile victimelor și acordă asistență consulară conform competențelor legale, se mai arată în răspunsul Ministerului de Externe.

Rusia ar fi furat formula vaccinului AstraZeneca și ar fi folosit-o pentru a crea Sputnik

  

11 Oct, 19:08 | Știri externe

A murit Granville Adams. Actorul american avea 58 de ani

11 Oct, 15:38 | Știri externe

Alexei Navalnîi, declarat ”terorist” și ”extremist” de o comisie specială a penitenciarului: ”Mă temeam că vor cere să pup portretele lui Putin”

11 Oct,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Papa Francisc a trimis 15.000 de înghețate prizonierilor din închisorile Romei

Redacția

UPDATE – MAE: Autoritățile omaneze confirmă decesul unui marinar român | Atac comis asupra unui petrolier în Marea Arabiei

Redacția

Ambasada României la Londra a cerut ca afișul discriminatoriu față de români să fie scos din hypermarket

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site