NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cristian Ghinea (USR): „Ne asumăm guvernarea şi invităm PNL şi UDMR la discuţii pe program de guvernare. Nu avem negocieri cu PSD în acest moment”

   “Ieşirea de la guvernare nu a fost un moft, nu a fost un gest de nervi, nu am vrut să arătăm muşchii cuiva, ci pur şi simplu s-a produs în urma unei încălcări grave a protocolului de coaliţie, în urma concedierii fără justificare a doi miniştri şi acea coaliţie, în urma acestor gesturi, nu putea continua. Acea coaliţie poate fi repetată foarte uşor pentru că avem încă un program de guvernare agreat împreună în decembrie anul trecut care poate fi ajustat foarte uşor (…) şi să ne apucăm de treabă în continuare. Dacă vorbim încontinuu despre de ce au fost daţi afară miniştrii de la USR, de ce am votat noi moţiunea de cenzură, nu văd unde ajungem”, a adăugat Ghinea.

El a făcut un apel către cei de la PNL şi UDMR să se ia “în serios unii pe alţii”.

Reprezentantul USR a menţionat că în eventualele negocieri cu PNL şi UDMR se poate discuta inclusiv despre o redistribuire a portofoliilor.

“Preferinţa noastră este pentru aceleaşi portofolii, dar suntem realişti că, având poziţia de prim ministru, trebuie să fie o reajustare acolo, adică nu putem să pretindem să avem fix aceleaşi ministere şi poziţia de prim ministru”,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Momentul în care o vânzătoare din Suceava a fost amenințată cu pistolul de un client, pentru 2 iaurturi (Video)

Redacția

Lege noua pe morminte. Parlamentul anunta sanctiuni pentru cei care nu isi ingrijesc locul de veci

Redacția

Sinodul Mitropoliei Ardealului a aprobat canonizarea lui Arsenie Boca

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site