RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

România – Armenia 1-0. Am intrat pe culoar de calificare la Cupa Mondială

Singurul gol al partidei a fost marcat de  Mitriţă, în minutul 26, iar România se poate califica la meciurile de baraj pentru a ajunge în grupele Cupei Mondial, care se va desfășura anul viitor.

La un corner de pe partea dreaptă, Stanciu a pasat scurt la Cicâldău, acesta din urmă a centrat şi Mitriţă, cel mai scund jucător din naționala noastră, a marcat cu capul din interiorul careului mic.

România mai are de disputat două meciuri în cadrul Grupei J, cu Islanda, pe teren propriu, pe 11 noiembrie, de la ora 21:45, și cu Liechtenstein, în deplasare, pe 14 noiembrie, de la ora 19:00.

Pentru a fi siguri de locul secund în Grupa J, loc care ne asigură intrarea unei duble de baraj în perspectiva calificării la Cupa Mondială, tricolorii trebuie să obțină șase puncte din cele două partide rămase.

  

Naționala noastră se află acum pe locul doi în grupă cu 13 puncte, unul mai mult decât Macedonia de Nord și Armenia. Cele două echipe vor juca etapa următoare între ele, în timp ce România va avea meci tot acasă, cu Islanda.

Zece echipe care în urma partidelor din grupele de calificare ocupă locul 2 se vor califica la meciurile de baraj.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Aproape 20.000 de români au venit în țară în ultimele 24 de ore

Redacția

Ciucu, reacție după ce o femeie a fost ucisă de câini. Dispută între Primăria Sectorului 6 și ASPA

Redacția

Patronul echipei Ankaragucu a fost suspendat pe viață după ce a lovit un arbitru

Redacția
Încarcă...