NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ce mai cer pășcănenii la audiențe: canalizare, bani de medicamente sau loc de veci în cimitir

Probleme vechi și noi, în audiențele săptămânale de la Primăria Pașcani. Oamenii din oraș și din suburbii vin în fiecare zi de joi, să stea de vorbă cu cei din conducere și să le ceară ajutorul în diverse cazuri.

Unii vor locuri de veci, pentru ei sau pentru rude, alții au nevoie de bani pentru a-și plăti medicamentele lunare, în timp ce unii se preocupă de problemele orașului, cerând reparații de tot felul.

Maria Irimia din Pașcani a cerut astăzi primarului Pantazi, să-i dea un răspuns cu privire la situația cimitirului din oraș. Femeia se teme că va muri și nu va avea un loc de veci în care să fie înhumată. Prin solicitarea ei, se alătură altor zeci de persoane, care au tot ridicat, de-a lungul timpului, acestă problemă, deocamdată fără rezolvare. Acesteia primarul Dumitru Pantazi i-a transmis că speră să fie clarificată până în primăvara anului viitor.

  

Bani de medicamente au cerut două femei din Pașcani și suburbia Lunca, care se plâng de costurile mari pe care le implică susținerea lunară a stării de sănătate. De asemenea, una dintre ele cere totodată să fie scutită de la plata impozitului pe locuință, întrucât nu își mai poate permite să facă asta din pensia de 600 de lei pe care o primește după mai bine de 40 de ani de muncă.

Nu doar problemele personale ci și cele ale întregii comunități sunt în vizorul pășcănenilor care cer în continuare canalizări și străzi asfaltate.

Vasile Caroș este unul dintre cei care a venit astăzi la audiențe, pentru a cere o reabilitare mult dorită, a străzii Grigore Ureche, unde nu există canalizare iar apa ajunge la 60 cm adâncime. Acesta spune că până acum nimeni niciodată nu a intervenit în acea zonă, cu toate că promisiuni au tot primit; toate în campania electorală.

Acestuia, primarul i-a răspuns că după ce va termina cu zonele centrale ale orașului, va interveni și în sectoarele lăturalnice, replică care l-a nemulțumit pe solicitantul neîncrezător. “În următorii doi ani de zile veți avea canalizare și apă, după care și asfalt”, au fost cuvintele lui Dumitru Pantazi.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Module din piața vale scoase la licitație. Consilierul Olariu a ironizat PNL!

Marius Parteni

SHI Pașcani are un nou șef serviciu, la nivel local

Marius Parteni

Pantazi s-a făcut că cere raportul, Mandric a reușit să-l fenteze! CSM Pașcani victorie împotriva aleșilor locali!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site