NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

ApaVital îi nemulțumește pe pășcăneni: Solicitările acestora nu au rezolvare din motive de neînțeles pentru ei

Un pășcănean din zona deal a orașului este nemulțumit de faptul că nu a primit un răspuns favorabil când a a cerut operatorului ApaVital să-i ofere, contracost, un serviciu de canalizare.

Este vorba despre Ioan Radu, un reprezentant al societății civile, care locuiește la bloc Moldova, scara E. Practic, în imobilul în care locuiește, s-a înfundat conducta ce face legătura între canalizarea din subsolul blocului și un cămin aflat afară. Din acest motiv, pășcăneanul, la fel ca și ceilalți vecini, se tem de focaruld e infecție ce ar putea rezulta din apa infestată și mizeria de zeci de centimetri.

“Astăzi am dat telefon la ora 10.09 la Call Center. Mi-au comunicat că ei se ocupă numai de rețeaua stradală, i-am spus că este singurul operator și noi nu cerem serviciu gratuit, ci unul plătit. Când a aflat numele și cine sunt, și că nu am contract, a spus: nu vă putem ajuta! Am revenit și am cerut număr de înregistrare al solicitării, cât și copia convorbirii, însă m-a refuzat. Vreau să se dovedească încă odată acest act de discriminare. Ei nu își dau seama ce implicații sunt:  apa infestată, mizeria de câțiva zeci de centimetri”, a declarat Ioan Radu

Dată fiind situația, omul a sunat să ceară un ajutor specializat de la singurul operator de apă existent la nivel de oraș, în acest moment. Cu toate că a subliniat faptul că este dispus să plătească, răspunsul primit l-a nemulțumit total, întrucât, i s-a spus că serviciul de canalizare se ocupă doar de rețeaua stradală și nu se poate face nimic în acest caz.

În aceste condiții, Ioan Radu se gândește că este respins din cauza faptului că nu are contract și că, de-a lungul timpului, și-a manifestat dezaprobarea totală față de ApaVital.

“Datorită faptului că cetățenii mai aruncă fel de fel de lucruri, conducta se înfundă și atunci revarsă în subsolul blocului. Stăm și ne îmbolnăvim pentru că cineva nu vrea să încaseze niște bani, refuză serviciul de canalizare. Nu vin pentru că știu exact despre cine este vorba și pentru că nu am contract. Este încă o dovadă în plus de condiționare”, ne-a declarat Ioan Radu, reprezentant Societatea Civilă.

Menționăm că purtătorul de cuvânt al ApaVital Iași, nu a putut fi contactat telefonic, pentru un punct de vedere pe acest subiect.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

IPS Teofan îndeamnă toți preoții din zona Moldovei să se roage pentru ploaie

Redacția

O nouă casă de tip familial la Târgu Frumos

Ema Roman

Elevă ameninţată cu moartea pentru că a purtat o bentiţă tricoloră!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site