NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Ce îi așteaptă pe pășcăneni în acest final de săptămână

Urmează trei zile de agitație în municipiul nostru: Zilele Municipiului Pașcani 2016. Ediția a VIII-a a acestui eveniment se anunță mai zgomotoasă decât cele anterioare datorită artiștilor care au confirmat prezența.

 

După ce două intersecții au fost închise pentru desfășurarea acestei sărbători, încet încet lucrurile prind contur în Zona Stadion.

Încă de acum câteva zile, administratorii de firme din toată România au poposit în orașul nostru, unde și-au instalat corturile și parcurile de distracții.

Cei din firma Axial Music, care au încheiat contract cu municipalitatea amplasau astăzi, încă de dimineață scena pe care vor urca nume mari din lumea muzicală.

Comerțul ambulant va fi la el acasă în acest final de săptămână

Fie că vin doar pentru concert, sau pentru a ieși din case, pășcănenii vor fi ademeniți de administratori de firme, astfel încât la finalul ultimei zile de sărbătoare afacerea pe care o dețin să iasă pe profit.

O porție de mici costă 3 lei, iar managerul unei firme promite că mancarea va fi proaspătă până duminică, ținută în condiții optime.

Același manager a mai declarat că se ocupă de acest comerț ambulant de aproximativ 16 ani. Nu se plânge că stă plecată 5 luni de acasă, în perioada estivală, ci simte că întinerește lângă personalul tânăr angajat.

Menționăm faptul că toți comercianții care au dorit să efectueze comerț ambulant pe raza municipiului Pașcani au avut nevoie de autorizații.

 

 

Advertisements

Related posts

Primarul din Stolniceni Prăjescu a oferit flori mamelor

Oana Cordoneanu

Cum se aleg Babele în luna martie! Legendele din jurul tradiției

Redacția

Pașcani: Campanie de promovare a carierei militare în cadrul Forțelor Aeriene Române

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site