RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
EvenimentLocal

Astăzi, slujbă de pomenire la statuia domnitorului Ștefan cel Mare din fața Poștei, zona deal

Astăzi, 2 iulie, se împlinesc 520 de la moartea voievodului Ştefan cel Mare. Organizația PNL Pașcani va marca acest eveniment , cu tradiție, începând cu ora 17.00. Sunt invitați toți pășcănenii care vor să-l comemoreze pe marele domnitor. Slujba religioasă va fi oficiată de un sobor de preoți din Protopopiatul Pașcani și se vor depune coroane de flori.

,,Organizația Partidului Național Liberal Pașcani vă invită astăzi, 02.07.2024, începând cu ora 17:00, la statuia lui Ștefan cel Mare din fața Poștei, zona deal, pentru a-l comemora printr-o slujbă religioasă, pe marele voievod al Moldovei, Ștefan cel Mare și Sfânt, de la moartea căruia se împlinesc anul acesta 520 ani.
Pe 20 iunie s-au împlinit 32 de ani de la canonizarea domnitorului și trecerea în rândul sfinților.Este important să îi cinstim cum se cuvine pe marii oameni ai neamului românesc, datorită cărora suntem astăzi creștini și liberi, de aceea se va ține o slujbă religioasă, oficiată de un sobor de preoți din Protopopiatul Pașcani și se vor depune coroane de flori.Vă așteptăm cu drag alături de noi! Organizația PNL Pașcani
”, este mesajul transmis de Organizația PNL Pașcani.

Related posts

Pașcani: Performanță răsplătită la Gala Premiilor pentru Proiecte Educaționale (Foto)

Iulia Huțanu

VIDEO – Imagini emoţionante cu Alexia, fata cu braţele amputate în accidentul de la Paşcani

Redacția

15 octombrie, o dată regală. Este ziua încoronării lui Ferdinand și cea a nașterii lui Carol al II-lea

Redacția
Încarcă...