RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Ce face băutura din om ! Femeie sancționată de polițiști după ce a înjurat trecătorii în fața Bisericii Sf.Vineri


O femeie de 62 de ani, din Roman, s-a obișnuit să își ducă veacul prin Pașcani, unde în ultimii ani a colecționat mai multe sancțiuni de la Poliția Locală.

 Ultima amendă a primit-o pe data de 17 mai, când aflată sub influența băuturilor alcoolice, în timp ce se afla în fața Bisericii Sf.Vineri de pe strada Ceferiștilor, a proferat injurii și expresii jignitoare la adresa trecătorilor, precum și a unui consilier parohial al Bisericii. Pentru faptele sale, Maria Blaga a fost amendată cu 300 lei de polițiștii locali din Pașcani.

 Femeia nu este la prima abatere pentru care a fost sancționată pe raza municipiului nostru. În 2013, a fost surprinsă de oamenii legii când rupea trandafiri de pe Esplanadă. A făcut un adevărat scandal atunci când a fost prinsă de oamenii legii, după ce a fost văzută pe camerele de supraveghere. Femeia se afla sub influența băuturilor alcoolice și nu era la prima abatere de acest gen. Ea a mai fost sancționată în luna mai a aceluiași an, când a fost prinsă rupând trandafiri din fața Bisericii Catolice din Pașcani. A fost condusă în sediul Poliției Locale unde a continuat să facă scandal când a fost sancționată cu suma de 200 de lei. Maria Blaga rupea florile pentru a le vinde.

  

 În 2014, în luna aprilie,  un instructor de mecanici de locomotivă, și-a lăsat pe o bordură din capătul Gării, acolo unde se află birourile CFR Călători, un laptop alături de o sacoșă cu documente și o sticlă de apă. Prin zonă trecea și Maria Blaga, care a văzut sacoșa și a luat-o.  A mers cu produsele respective într-un bar de pe Esplanada din Zona Vale, unde a vândut laptopul gestionarei  pe două țigări, o cafea și un pahar de cognac.

În urma cercetărilor, polițiștii de la Poliția Transporturi Feroviare au recuperat laptopul în valoare de 3.000 lei, și au întocmit un dosar penal pe numele femeii pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Degeaba oamenii legii îi scriu procese verbale și îi dau amenzi, pentru că nu le-a plătit până acum niciodată.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Toate persoanele cercetate de DNA Iași în cazul ștergerii datoriei firmei AgroComplex au fost trimise în judecată

Marius Parteni

Dosarul “regelui betoanelor”: “Locotenentul” lui Zămosteanu, cu apartamentul sub sechestru din cauza şefului

Redacția

Incendiu la centrala termică a unei firme din Târgu Frumos

Teona Gherasim
Încarcă...