NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Pășcăneancă târâtă pe asfalt, după ce poșeta i-a fost prinsă în ușile unui tramvai din Iași

O pășcăneancă care a vrut să se urce într-un tramvai din Iași, a fost târâtă câțiva metri pe asfalt. Incidentul a avut loc în această dimineață, în Piața Chirilă Iași.

Femeia a încercat să intre în tramvai, moment în care ușile s-au închis și i-au prins poșeta. Victima nu i-a dat drumul și în acest fel a fost târâtă pe asfalt.  Femeia era plină de sânge, suferind mai multe răni la cap și membre.

La fața locului au venit polițiștii care au testat victima cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, femeia nu consumase  bauturi alcoolice. Din spusele acesteia, dorea să ajungă la Gara din Iași, ea fiind din Pașcani. Vatmanul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ și în cazul lui. La fața locului a ajuns și un echipaj medical, în mai mult de 15 minute, conform martorilor, care i-a acordat îngrijiri victimei și au transportat-o la o unitate medicală.  

 sursa www.bzi.ro

loading...
Advertisements

Related posts

Poliția locală din Pașcani face educație prin amenzi (VIDEO)

Oana Cordoneanu

Răfuielile interlope, scăpate de sub control? Luptă cu săbii prin tot oraşul, de la poker

Redacția

IPJ Iași: În primele trei luni ale anului, poliţiştii rutieri au aplicat 17.115 de sancţiuni contravenţionale. Au fost reţinute 1.788 de permise

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site