RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Aur pentru sportivii pășcăneni la Campionatul Național de Karate

Karatiștii de la Clubul Sportiv Long-Ho au reușit să obțină rezultate impresionante la Campionatul de Qwan Ki Do, desfășurat weekendul trecut.

Activitatea a avut loc la Bacău, în intervalul 16-17, iar pășcănenii au participat alături de alte 23 de cluburi din întreaga țară.  Au reușit să obțină 5 medalii de aur, 6 medalii de argint și 4 medalii de bronz, ceea ce nu este deloc puțin.

“În weekendul trecut s-a organizat Campionatul Național de juniori și seniori, ediția 2015, la Bacău. Avem 5 medalii de aur, 6 de argint și 4 de bronz. A fost o competiție obositoare și pentru organizatori arbitri și sportivi, cu un tehnic foarte ridicat”, ne-a declarat managerul clubului, Adrian Zămosteanu.

  

Sportivii noștrii au concurat împotriva celor mai buni karatiști din țară, întrucât vorbim de aproximativ 450 de persoane angrenate în această activitate.

Din păcate, în  Pașcani nu se pune prea mare accent pe această activitate, iar concurența la nivel de țară, este foarte mare : “Sunt multe cluburi puternice din țară, foarte susținute de autorități, spre deosebire de municipiul nostru care este mai puțin susținut, nu neapărat de către autorități, chiar de către școli și manageri de societăți care nu se implică deloc în această activitate. Din ceea ce avem, sunt și sportivi formați care pot să obțină performanțe la nivel național”, a mai adăugat Zămosteanu. 

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Ceremonie de închidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Canoistul Cătălin Chirilă va fi portdrapelul României

Redacția

România a devenit campioană europeană la culturism şi fitness, pentru prima dată în istoria Federaţiei Române de Culturism şi Fitness

Redacția

Rapid – FCSB, 1-0 după un meci cu scandal. Un conflict pe teren între jucători a lăsat ambele echipe în 10 oameni

Redacția
Încarcă...