NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Canicula face victime la Pașcani

Temperaturile ridicate i-au determinat pe pășcăneni să ia cu asalt spitalele. Cei mai mulți pacienți au fost persoanele vârstnice, cardiace care stau în case supraîncălzite. Anginele, insuficiențele cardiace decompensate și stările lipotimice pe stradă au fost cele care au dominat patologia. O alta categorie de pacienți, 5 la număr, prezentau stări depresive din cauza căldurii.

 Au fost zeci de cazuri la traumatologie, care prezentau luxații, fracturi, în special bătrâni care au căzut din copaci, din căruță sau au leșinat din cauza căldurii.

Advertisements

 Pentru a nu ajunge pe patul de spital din cauza  temperaturilor foarte ridicate trebuie să avem grijă și la ce mâncăm. Medicii ne sugerează să renunțăm pe caniculă la băuturile carbogazoase care nicidecum nu potolesc setea. Dacă nu putem renunța la alcool, atunci doctorii recomandă doar vinul și berea.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Vaccinul anti-COVID-19 nu va ajunge niciodată în farmacii! Imunizarea populației se va realiza doar cu dozele care vor fi distribuite la centrele de vaccinare

Redacția

Primele imagini cu medicul-erou de la Piatra Neamț. Cătălin Denciu: Am reuşit treptat să mă mişc şi să merg din nou

Redacția

Doi bărbaţi, „intoxicaţi” şi cu Covid, dar şi cu alcool toxic. Unul dintre ei a murit

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site