RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Candidat PSD pentru Consiliul Local, despre faptul că primarul Dumitru Pantazi merge la proces pe bani publici: Nu este corect!

Declarație surprinzătoare a unui candidat la funcția de consilier local din partea PSD. Este vorba despre Vasile Avrămiuc, care, invitat într-o dezbatere electorală televizată, a comentat despre faptul că primarul Dumitru Pantazi s-a deplasat la procesul de la Înalta Curte de Casație și Justiție în timpul programului de lucru.

 

 

  

Întrebat dacă este normal ca edilul șef să se deplaseze la București, acolo unde se judecă dosarul de corupție „AgroComplex”, fără a-și lua concediu, Avrămiuc a răspuns cu onestitate că nu este de acord cu un astfel de lucru.

„Dacă este așa cum spuneți, nu este corect, de ce să mă ascund? Nu știu care este situația. Dumneavoastră trebuie să discutați cu dumnealui” a declarat Vasile Avrămiuc, cetățean de onoare al municipiului Pașcani și candidat al PSD pentru Consiliul Local.

Related posts

Comunicat de presă PNL Pașcani: ,,Marota” PSD Pașcani !

Redacția

Păruială pesedistă de dragul democrației: Pantazi politicianul cu puteri depline din PSD. Nichita a luat-o razna: L-a numit pe Rățoi patriarh. Constantinescu lasă de înțeles că nu și-a jucat ultima carte (VIDEO – FOTO)

Marius Parteni

Ciprian Florescu, fostul candidat al PP DD la Senat: ”Ciocoii nu sunt în afara partidului ci în interiorul lui în frunte cu preşedinta Cristina Man”

Răzvan Grecu
Încarcă...