NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Bușoi, discuție cu premierul Coreei de Sud, pe tema colaborării României cu Seulul în mai multe domenii

Eurodeputatul Cristian Bușoi prezentat discuțiile purtate cu premierul Coreei de Sud pe tema aprofundării colaborării între Seul și București în domeniul nuclear și al bateriilor.

Cristian Bușoi și premierul Coreei de Sud FOTO Arhivă Cristian Bușoi

Cristian Bușoi și premierul Coreei de Sud FOTO Arhivă Cristian Bușoi

Conduc zilele acestea o Delegație a Parlamentului European în Coreea de Sud, în calitate de președinte al Comisiei pentru Industrie, Cercetare și Energie. Agenda de lucru include o serie de întâlniri la nivel înalt, dar și cu reprezentanți ai industriei și companiilor europene care au activitate în Coreea”, a precizat Cristian Bușoi, într-un comunicat de presă.

Advertisements
  

În marja acestei vizite am discutat, astăzi, împreună cu colegii mei, cu premierul Coreei de Sud, Han Duck-soo despre un parteneriat între UE și Coreea în domeniul semiconductorilor și al energiilor curate și despre întărirea relațiilor bilaterale. Și UE și Coreea sunt decise să facă toate eforturile necesare pentru a accelera tranziția către un sistem energetic curat. Aceasta este soluția atât pentru atingerea țintelor climatice pe care le avem,

Advertisements

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

SONDAJ A crescut încrederea românilor în NATO, UE și Germania / Peste 70% cred că România va fi apărată de NATO în cazul unui război cu Ucraina / Liderii lumii în care oamenii au cea mai mare încredere

Redacția

Orban, de acord cu UDMR ca pensiile speciale ale aleşilor locali să nu fie desfiinţate: „Ei nu beneficiază de sporul de vechime”

Redacția

VIDEO Accident cumplit pe Transfăgărășan: Un mort și doi răniți, după ce o mașină a intrat într-o stâncă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site