RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Eugen Tomac: Pentru a opri agresiunea rusă este absolut necesar să fie creat urgent un Tribunal special pentru „criminalii de la Kremlin”

Europarlamentarul PMP Eugen Tomac susține că, pentru a opri agresiunea rusă este absolut necesar să fie creat urgent un Tribunal special pentru „criminalii de la Kremlin”.

„Tribunal special pentru criminalii de la Kremlin. Pentru a opri agresiunea rusă este necesar, dar absolut necesar, să fie creat urgent un Tribunal special pentru judecarea tuturor celor responsabili de acest război. Putin nu se va opri la atacul asupra Ucrainei. Iar dacă nu se pune capăt acestui măcel acum, va fi prea târziu. Toți cei vinovați trebuie pedepsiți”, afirmă Eugen Tomac, luni, într-o postare pe Facebook.

Europarlamentarul precizează că „o decizie de condamnare a celor vinovați ar încuraja forțele politice din Rusia să se exprime, să solicite încetarea

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

Statul la stat. Instituție a statului, transformată în organizație de partid, pentru că se plătește bine și nu se face mai nimic

Redacția

Papa spune că migranții „nu invadează” Europa și nu trebuie considerați o povară / Despre avort: „Fals drept la progres”

Redacția

Cultura, pe cale să fie pusă pe butuci prin reforma bugetară

Redacția
Încarcă...