NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Burse de o mie de euro pentru masteranzii si doctoranzii de la UTI

Sansa deosebita pentru masteranzii si doctoranzii de la Universitatea Tehnica (UTI) Gheorghe Asachi. Institutia a primit o oferta din partea Ambasadei Frantei in Romania de burse cu valori intre 770 si de 1.060 euro pentru masteranzi si doctoranzi oferite de Guvernul Francez. In anul universitar 2013-2014 sunt mai multe tipuri de burse de acest gen:

„Burse de master 2: se adreseaza studentilor înscrisi la master sau care au terminat primul an de master si care doresc sa urmeze anul al II-lea de master în Franta, prin intermediul acestui program oferindu-se studentilor o alocatie lunara de 770 euro timp de zece luni. Bursele de doctorat în co-tutela: pentru studentii care urmeaza sau care au terminat cinci ani de studii în sau care sunt, în prezent, în primul an de doctorat în co-tutela în Franta. Prin intermediul acestui program se ofera studentilor 1.060 euro, timp de 12 luni, repartizati pe durata a trei ani în care se va realiza teza de doctorat. Bursele Copernic sunt oferite pentru ingineri, economisti sau juristi care doresc sa efectueze o formare de un an în management, în cadrul Programului Copernic”, se arata in anunt. Institutul Francez din România (IFR) a trimis si la UTI anuntul de lansare a sesiunii pentru depunerea candidaturilor în vederea înscrierii la „Atelierele stiintifice franco-române”, cu scopul sustinerii conferintelor, scolilor de vara, întâlnirilor, seminariilor co-organizate de catre echipe din Franta si din România.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  
Advertisements

Related posts

RELAXARE PENTRU ELEVI! Mâine, de Ziua Educației, nu se fac cursuri

Redacția

Sfârşit de an şcolar la Liceul Teoretic Miron Costin Paşcani! Premii pentru olimpicii anului

Ema Roman

DOCUMENT. Din 14 septembrie, elevii ar putea merge la școală doar cu declarație pe proprie răspundere semnată de părinți

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site