RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Bucureştiul, marea mizǎ a alegerilor locale. Ce calcule și-au făcut partidele

Dacǎ pentru Primǎria Capitalei s-au conturat deja principalii candidați, pentru administrațiile de sectoare formațiunile din Opoziție încǎ mai cautǎ oamenii potriviți.

Coaliția și-a anunțat toți candidații FOTO Inquam Photos

Coaliția și-a anunțat toți candidații FOTO Inquam Photos

Coaliția PSD-PNL va avea candidați comuni la alegerile europarlamentare, dar şi la cele locale, în unele zone, printre care şi Capitala. Astfel, alegerea Alianței de la guvernare este managerul Spitalului Universitar, doctorul Cǎtǎlin Cîrstoiu. O mǎsurǎ similarǎ a fost luatǎ şi de o parte a Opoziției – Alianța Dreapta Unitǎ (USR, PMP, Forța Dreptei), care îl susține pe Nicuşor Dan. AUR l-a prezentat pe Mihai Enache drept candidat al formațiunii, însǎ nu este exclus ca acesta sǎ fie schimbat, fiind realizate sondaje şi pentru alte persoane publice, cum ar fi Cozmin Guşǎ.

  

Deşi nu este susținut de unul dintre marile partide, ci de PUSL, controlat de Dan Voiculescu, Cristian Popescu Piedone, actualul edil de la Sectorul 5, este unul dintre candidații cu cele mai mari şanse la Primăria Capitalei.

Care este situația la sectoare

La sectoarele 3, 4 și 6, PSD şi PNL au decis sǎ meargǎ pe mâna primarilor în funcție, aşa cǎ vor fi susținuți Robert Negoițǎ (PSD), Daniel Bǎluțǎ (PSD) şi Ciprian Ciucu (PNL).

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Handbal feminin: Bent Dahl, noul antrenor al echipei SCM Râmnicu Vâlcea

Redacția

Meci de fotbal întrerupt de moartea unui suporter din tribune. Gestul portarului, aplaudat în picioare de întreg stadionul

Redacția

Fostul fotbalist Samuel Eto’o a fost filmat când lovește cu genunchiul în față un suporter la CM 2022

Redacția
Încarcă...