RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Bonurile fiscale câştigătoare se VÂND pe internet

Isteria bonurilor fiscale câştigătoare la prima extragere organizată de ANAF, împreună cu Loteria Română, continuă şi miercuri, cu un nou episod.

Cei care au prea multe bonuri sau pe care nu-i interesează câştigul care ar putea să fie prea mic s-au gândit să scoată un profit mai mare din vânzarea bonurilor pe internet.

Cel puţin asta a făcut un cetăţean din Vălenii de Munte, care a postat pe un site de vânzări următorul anunţ:

  

“Vând bon fiscal câştigător la prima extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale’ din dată de 13.02.2015, cu un fond total de premiere de 1.000.000 (un milion) lei. Premiul se poate revendică până la dată de 13.05.2015! Aştept Oferta!”.

Anunţul a fost vizionat de aproape 500 de ori, iar acum este dezactivat.

Nu se cunoaşte deocamdată numărul total de câştigători. Visa a anunţat însă că pe dată de 7 februarie doar pe cardurile lor s-au efectuat peste 2000 de tranzacţii între 6 lei şi 6 lei şi 99 de bani.

Dacă punem şi tranzacţiile cash şi cele cu carduri Mastercard putem ajunge cu uşurinţă la peste 5000 de bonuri câştigătoare. Rămâne de văzut câţi le-au şi păstrat.

Fondul total de premiere se ridică la 1 milion de lei , adică aproximativ 225.000 de euro. La 1000 de câştigători premiul ar fi de 1000 de lei pe bon.

În schimb, la 5000 de bonuri câştigul pe bon coboară la 500 de lei. Sumele se impozitează bineînţeles cu 16%. Fiscul va vira banii în conturile câştigătorilor cel târziu pe 2 iulie.

Tot în iulie va avea loc următoarea extragere a loteriei bonurilor fiscale.

sursa oradestiri.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Pierderi de 3,6 milioane de lei pentru Siretul SA

Redacția

Pașapoartele vor fi eliberate gratuit de la 1 februarie 2017

Redacția

Mâine începe Rabla pentru Electrocasnice. Care sunt noutăţile din acest an şi ce trebuie să faci pentru a obţine un voucher

Redacția
Încarcă...