NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Bonurile fiscale câştigătoare se VÂND pe internet

Isteria bonurilor fiscale câştigătoare la prima extragere organizată de ANAF, împreună cu Loteria Română, continuă şi miercuri, cu un nou episod.

Cei care au prea multe bonuri sau pe care nu-i interesează câştigul care ar putea să fie prea mic s-au gândit să scoată un profit mai mare din vânzarea bonurilor pe internet.

Cel puţin asta a făcut un cetăţean din Vălenii de Munte, care a postat pe un site de vânzări următorul anunţ:

  

“Vând bon fiscal câştigător la prima extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale’ din dată de 13.02.2015, cu un fond total de premiere de 1.000.000 (un milion) lei. Premiul se poate revendică până la dată de 13.05.2015! Aştept Oferta!”.

Anunţul a fost vizionat de aproape 500 de ori, iar acum este dezactivat.

Nu se cunoaşte deocamdată numărul total de câştigători. Visa a anunţat însă că pe dată de 7 februarie doar pe cardurile lor s-au efectuat peste 2000 de tranzacţii între 6 lei şi 6 lei şi 99 de bani.

Dacă punem şi tranzacţiile cash şi cele cu carduri Mastercard putem ajunge cu uşurinţă la peste 5000 de bonuri câştigătoare. Rămâne de văzut câţi le-au şi păstrat.

Fondul total de premiere se ridică la 1 milion de lei , adică aproximativ 225.000 de euro. La 1000 de câştigători premiul ar fi de 1000 de lei pe bon.

În schimb, la 5000 de bonuri câştigul pe bon coboară la 500 de lei. Sumele se impozitează bineînţeles cu 16%. Fiscul va vira banii în conturile câştigătorilor cel târziu pe 2 iulie.

Tot în iulie va avea loc următoarea extragere a loteriei bonurilor fiscale.

sursa oradestiri.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Mica avere din electronicele și electrocasnicele vechi

Redacția

Schimbare dramatică pe piaţa muncii urbane: „Tinerii pleacă la ore fixe de la birou fără nicio remuşcare, iar acest lucru îi deranjează pe managerii obişnuiţi să muncească peste program“

Redacția

Bonurile fiscale în valoare de 811 lei, emise în 30 decembrie, câştigătoare la Loteria de duminică

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site