NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Normele de aplicare privind impozitul firmelor, discutate la Camera de Comerţ

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi, în colaborare cu Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Iaşi, invită firmele ieşene să participe la un seminar de instruire în fiscalitate, axat pe prevederile legislaţiei la zi.

 

Concret, vor fi discutate Normele metodologice de aplicare ale Legii nr. 227/2015 privind  impozitul pe profit şi impozitul pe veniturile microîntreprinderilor, precum şi Normele metodologice de aplicare ale Legii nr. 170/2016 privind impozitul specific unor activităţi.

  

Seminarul va avea loc la sediul Camerei de Comerţ pe data de 27 aprilie şi va avea ca lector principal pe d-na cons. sup. Mărioara Vasilică, Serviciul asistenţă pentru contribuabili din cadrul DGRFP Iaşi.

 „Întrucât este de dorit să avem un seminar interactiv, o discuţie cât mai concretă, din care toţi participanţii să rămână cu informaţii clare, recomandăm şi încurajăm pe această cale firmele să transmită în avans, în cuprinsul formularului de înscriere, propriile întrebări punctuale sau teme de abordat. Am înregistrat deja primele confirmări de participare, iar unele includ propriile neclarităţi şi întrebări ale celor care s-au înscris. Seminarul se adresează managerilor şi specialiştilor în fiscalitate şi contabilitate, care activează în firme din toate domeniile de activitate.” a declarat  Sorin Gheorghiu, director în cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi.

Datorită caracterului interactiv al seminarului, numărul de locuri este limitat. În consecinţă, persoanele doritoare să participe la instruire sunt invitate să se înscrie din timp, completând un formular online pe site-ul Camerei de Comerţ, www.cciasi.ro.

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi

 

 

Advertisements

Related posts

O pășcăneancă în top 200 cele mai puternice femei din business

Redacția

Ratele bancare pot fi plătite la oficiile poştale sau de acasă, cu ajutorul factorului poştal

Redacția

Mâine începe Rabla pentru Electrocasnice. Care sunt noutăţile din acest an şi ce trebuie să faci pentru a obţine un voucher

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site